Як поводитися в ресторані?



Якщо вечірка проходить в ресторані, то організатор відповідає за замовлення столиків. Заздалегідь обумовте меню і сплатіть рахунок: ніхто не повинен побачити його. В день вечірки ще раз перевірте, чи не забули ви щось важливе. Організатор повинен стежити, щоб ніхто з гостей не нудьгував і не стояв осторонь. Крім того, є люди, які обожнюють знаходитися в центрі уваги: якщо ви бачите, що хтось занадто активно намагається притягнути увагу оточення до своєї персони, підійдіть і попросіть допомогти що-небудь зробити. Ще одне завдання організатора – не дати вечірці перетворитися на пиятику. Якщо вас запросили на вечірку, дотримуйтеся певних правил поведінки.

Не напивайтеся і не вживайте наркотиків. Менше виставляйте напоказ свої емоції. Поводьтеся пристойно. У одній дослідницькій фірмі були дві практикантки, Лінда і Ела. Щорічний пікнік проходив біля басейну на дачі одного із співробітників. Лінді керівник сказав, щоб на вечірці вона якомога менше пила. Він порадив їй спочатку випити склянку води, потім трохи спиртного, потім випити ще дві склянки води і так далі. Він також сказав, що вечірки не завжди проходять вдало і краще бути тверезим. Але Елі такої поради не дали. На вечірці було саме так, як передбачав керівник. Багато співробітників сильно перепилися, деякі навіть попадали у басейн. Лінда, дотримуючись поради керівника, підтримувала розмову з тверезими менеджерами, їх дружинами і дітьми. А Ела випила зайвого, танцювала на лужку, а потім їй стало погано. На другий день після вечірки Лінді подзвонив президент компанії і запропонував роботу по закінченню навчання. Елі такої пропозиції не зробили.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *