Як відсвяткувати досягнення успіху

Давайте поговоримо про один з яскравих способів вираження своєї вдячності. Відомо, що найвдячнішими людьми є саме успішні люди. Між здатністю людини бути вдячним і його успіхами є певний взаємозв’язок. Адже людина з кожним своїм новим досягненням стає вдячнішою. Тільки посередності не здатні дякувати Всесвіту за ті блага, якими вони користуються. Досить часто людина навіть не підозрює про те, що слід дякувати за свої досягнення Всесвіту. Усі здатні висловлювати своє несхвалення, зневагу, критику. Після того, як люди дізнаються про вдячність, вони починають помалу дякувати за свій успіх. Чим частіше вони висловлюють щиру вдячність, тим більше успіху приходить в їх життя. Звичка дякувати – дуже корисна, саме вона допомагає досягти успіху. Кожна людина постійно досягає певної мети, вирішує поставлені завдання, перемагає ті чи інші труднощі. Прикро, що ми дуже часто забуваємо про свої успіхи, адже тільки досягнутий успіх може породити новий успіх.

Люди звикли критикувати, а не хвалити себе, зайвий раз нагадуючи собі про свою невдачу, а не про успіх. Звичайно, шлях самоудосконалення вітається, проте схильність до самокритики не є механізмом самоудосконалення. Єдине, чого можна досягти постійним самоїдством і критикою – значно знизити рівень самооцінки, що ніяк не сприяє досягненню успіху. Не дозволяйте своїм невдачам лягати тягарем на Ваші плечі. Детально проаналізуйте їх, зробіть відповідні висновки і відпустіть невдачу, легко крокуйте на зустріч новим досягненням і звершенням.

Ви отримали з невдачі певний досвід, більшого Ви не зможете від неї мати, тому в ній і немає більше необхідності, звільніть свою пам’ять для важливішого. Набагато корисніше навчитися святкувати свій успіх. Саме в такий спосіб Ви дякуєте собі і Всесвіту за Ваші досягнення. Якщо для Вас цей успіх багато означає, то не важливо, великим або маленьким він буде в очах оточення. Святкування успіху дає змогу закріпити у його свідомості, а відтак – і стати початком низки успіхів, які траплятимуться у Вашому житті один за іншим.

Які існують шляху святкування успіху

Кожен сам вирішує, як би він хотів візначити свій успіх. Суть святкування в тому, щоб зробити цю подію не лише значимою, але і такою, що запам’ятовується. Якщо Ви відсвяткуєте свій успіх по-особливому, то вам захочеться повторити це знову і знову, на підсвідомому рівні Ви прагнутимете до успіху, докладатимете зусилля до його досягнення. Святкуючи свій успіх, Ви посилаєте Всесвіту свою енергію вдячності, яка після любові є найпотужнішою позитивною емоцією. Святкування успіху – це не накритий стіл і використання алкоголю. Успіх сам по собі п’янить, тому досить просто дозволити собі зробити те, що зазвичай не вдається зробити, щось неординарне і для вас особливе. Серед способів святкування успіху найпопулярніший – похід в ресторан, театр або сауну. Також можливі варіанти: приготування святкової вечері; покупка для себе особливої речі, яка стане певною мірою матеріальним втіленням Вашого успіху. Можна просто відпочити і розслабитися, особливо якщо останнім часом Вам було складно знайти для цього час. Можна відсвяткувати свій успіх якоюсь поїздкою або подорожжю, асоціюючи в пам’яті приємні враження від поїздки з досягнутим успіхом. Кожен може самостійно вибрати свій шлях святкування успіху, головне – щоб для Вас цей варіант був прийнятний, і був до певної міри рідкісною і урочистою подією. Поки Ви святкуватимете свій успіх, не забувайте виявляти свою вдячність, енергія вдячності буде у кілька разів посилена атмосферою свята. Адже так просто – вчинити неординарний вчинок і виразити свою вдячність Всесвіту і самому собі за те, чого Ви змогли досягти.

Досягнення якого успіху слід відсвяткувати? Ви можете відзначати будь-які успіхи, кожне своє досягнення, яке для Вас має особливу вагу.

Як часто необхідно святкувати свої досягнення і успіхи? Це залежить тільки від Вас. Якщо Ви постійно досягаєте певних успіхів, нехай свято буде один раз в тиждень. Не забувайте про свої успіхи, заохочуйте себе, відзначайте їх, влаштовуйте у своєму житті свята, будьте вдячними, адже Вам є за що сказати “Спасибі” Всесвіту і собі.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *