Як намалювати троянду олівцем поетапно? Як намалювати букет троянд?



Навіть та людина, яка вважає себе абсолютно не створеною для малювання, хоч раз в житті бере в руки пензлі і фарби. Хтось робить це для того, щоб намалювати вітальну листівку, хтось малює плакат. Абсолютно природно, що на вітальних картинках людина малює квіти і намагається розібратися, як малювати квітку. Найсвятковішою, урочистішою і красивішою квіткою по праву вважається троянда і як малювати троянду повинна знати кожна людина. Саме цій благородній квітці і буде присвячена ця стаття. Ми розберемося, як малювати троянду за допомогою різних матеріалів, в різних ракурсах і на різних поверхнях.

Ми врахували, що найбільше потрібні знання, як намалювати троянду для початківців або для тих, хто рідко бере в руки художні інструменти. Тому текст статті написаний доступною мовою. Стаття розділена на три частини, в кожній з яких будуть представлені уроки малювання троянд, відповідних на усі випадки життя.

Чим же такі популярні троянди, що кожен хоче навчитися їх малювати. Найімовірніше, цей малюнок відрізняється своєю простотою в зображенні, але, на жаль, не кожен відразу бачить, як все просто насправді. Дивлячись на малюнок мимоволі виникає думка, що троянда намальована дуже красива і здається, що її дуже складно намалювати. Але розібратися, як малювати троянду дуже просто, простіше хіба що малювати ромашки. Адже немає простішого і легшого способу малювання троянди. Так ви розберетеся в принципах будови квітки і освоїте методи його зображення.

Як малювати троянду поетапно:

У центрі листа намалюйте завиток невеликої округлої форми, він буде внутрішніми пелюстками троянди; Відступаючи назовні від перших пелюсток на відстані в декілька міліметрів, малюємо дугу. Вона належна бути повернена убік центру і торкатися кінцями ліній пелюсток, які вже намальовані; Малюйте такі дуги різного розміру з різної міри віддаленості від намальованих пелюсток. Розташовуйте, усі наступні пелюстки з усіх боків з усіх боків, тому що бутон в результаті має бути округлої форми; Вибирайте розмір квітки самостійно, виходячи з того, яка квітка в результаті ви хочете отримати. Залежно від кількості пелюсток буде ясно, якого розміру вийти троянда; До того, як ви почнете розфарбовувати квітку кольоровими олівцями, фарбами або фломастерами, визначитеся з тим, чи будете ви малювати одну квітку, або ви хочете отримати цілий букет. Якщо ви ще не зрозуміли, як намалювати букет троянд, то просто повторюйте усі попередні дії і тільки кілька разів, хоч і усю листівку порийте букетом з троянд; Щоб надати колір своєму малюнку необхідно замалювати (затінити) внутрішню частину кожної пелюстки, а зовні залишити її світлою; Необхідно тонувати плавно, дотримуючись усіх правил методу градієнтного штрихування. Якщо ви з цією технікою не знайомі, то спершу потренуйтеся на іншому листі. Необхідно намалювати декілька темних ліній олівцем, а потім плавно звести насиченість темного кольору до білого кольору листа .

Як намалювати троянду Вконтакті

Зараз щоб зробити другій половинці приємно, не обов’язково купувати листівки або самостійно малювати їх, а потім йти на пошту, щоб відправити. Можна просто знайти його профіль вконтакті, і на його стіні намалювати красиве графіті у вигляді троянди. Тому ми і розбиратиметься, як намалювати троянду в контакті адже інструменти, які там нам надані, дозволяють нам намалювати троянду.

Принципи ті ж, то і пописані вище, тільки на професіональнішому рівні.

Навіть якщо у вас добре, виходить, малювати на папері, то це не буде гарантією того, що вконтакті троянда вийде незрівнянної краси. В основному усі ролики, на яких зображено, як малювати троянди, зняті в процесі малювання на планшеті. А якщо у вас його немає, то за допомогою однієї тільки мишки, вам не вдасться намалювати троянду, або ж вона істотно поступатиметься по красі планшетній.

Якщо ж, звичайно, ви проявите досить завзятості, то можете натренуватися малювати троянди за допомогою мишки. У всьому головне терпіння і тренування. Загалом, як і скрізь потрібне тренування.

Як намалювати троянду на нігтях

Щоб вже у всьому розібратися, треба дізнатися, як намалювати троянду на нігтях, тому що малювання кольорів на нігтях сьогодні не рідкість. До того ж троянди на нігтях дуже красиво виглядають. Такий манікюр підійде, як в молодіжному стилі, так і для вечірньої сукні.

У кожного майстра свій стиль виконання і індивідуальність і спеціалізується на улюблених темах для зображення. Комусь відомо, як намалювати коня, комусь, як малювати собаку або як малювати наруто. Вам, звичайно, знадобляться певні навички, адже малюнки на нігтьових пластинах дуже дрібні. Не кожен має хороший зір і тверду руку, щоб зображувати пелюстки троянди на нігтях, нічого не зіпсувавши при цьому. Тому що при щонайменших погрішностях усю роботу доведеться починати наново.

Зверніть увагу, що малюнки на нігтях робляться спеціальними пензликами. Тільки з їх допомогою можна навчити, як малювати на нігтях. Якщо ви не хочете витрачатися на дорогі пензлики або йти в салон, то можете самі зробити тоненькі пензлики, і зробити собі манікюр з трояндами до якоїсь урочистості.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як намалювати квітку, малюнки олівцем поетапно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *