Як зробити з паперу квітку нарцис?



Квіти дарують гарний настрій і радість. Зроблені з паперу нарциси виходять не гірше за справжні. Ними можна прикрасити не лише інтер’єр, але і піднести в подарунок близьким і друзям. Щоб зробити з паперу квітку нарцис треба: – папір; – ножиці; – клей; – дріт; – вазу. Візьміть два квадратні аркуші білого паперу із стороною 6 см. По центру усіх сторін зробіть надрізи глибиною 2,5 см. Сформуйте пелюстки нарциса. Для цього на олівець або тонкий пензлик накрутіть протилежні пелюстки. Так само зробіть з другим квадратом. Зробіть ще одну таку саму заготівлю. Склейте їх посередині один з одним. Пелюстки розгорніть в шахматному порядку. Зігніть їх і розпряміть вершину. Нижню частину пелюстки загніть всередину. Для одного нарциса потрібно шість пелюсток. Візьміть гофрований папір жовтого кольору, щоб зробити середину квітки. Виріжте ножицями круг діаметром 5 см.

У центр круга поставте олівець і обтискайте навколо нього паперову заготівлю. Отриманий ковпачок приклейте в центр нарциса. Зробіть стебло квітки. Для цього візьміть шматочок дроту завдовжки 20 см. Обмотайте його смужкою паперу зеленого кольору, який промажте клеєм. Відступіть від краю 6 см і зробіть потовщення. Виріжте листочок із смужки паперу і приклейте його нижче потовщення на стеблинці. Всередині квітки шилом зробіть отвір. Вставте дріт і загніть кінчик. Згинайте стебло в 1 см від квітки. Нарциси завжди дивляться вниз і убік. Багато видів нарцисів по краю забарвлені яскравіше. Для отримання цього ефекту, підфарбуйте акуратно пензликом пелюстки потрібним кольором. Заздалегідь спробуйте на будь-якому аркуші паперу. Для виготовлення красивого букету, зробіть необхідну кількість заготівель. Щоб вийшла композиція, поставте готові нарциси в прозору подовжену вазу. Заздалегідь вазу заповніть дрібними декоративними камінчиками, які можна придбати в магазині. Доповніть букет декількома листками. Для цього склейте між собою два листи зеленого кольору, але різних відтінків. Після висихання, наріжте довгі трикутники. Товстим кінцем приклейте до стебла. Нарциси готові.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: нарциси з паперу, як зробити нарцис з паперу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *