Як не пити алкоголь. Шкідливість алкоголю.

Пристрасть до спиртного пов’язана з хронічною недостачею калію в організмі. Калій міститься в меді, тому він знижує шкідливу дію алкоголю, а також сприяє процесу одужання. Цікавий сайт корисних порад розібрався в шкідливості алкоголю на організм людини. Підкажемо як не пити алкоголь.

Основним діючою речовиною сп’яніння є алкоголь етиловий, або винний спирт. Вжитий внутрішньо алкоголь, через 5-10 хвилин всмоктується в кров і розноситься по усьому організму. Під дією алкоголю порушуються мало не усі фізіологічні процеси в організмі. Більше шкодить здоров’ю не якість випивки, а її кількість. Дорогі спиртні напої цінуються за смакові якості, особливий, властивий тільки цьому сорту букет.

Шкідливість алкоголю для організму

У малих дозах міцні спиртні напої не пошкодять, а 50-100г. коньяку, бренді, вина, віскі – відмінний спосіб зняти нервове напруження, застрахувати себе від застуди при зимовій прогулянці. А ось великі дози алкоголю, особливо якщо їх приймати регулярно, організму шкідливі. І тут сорт напою не має значення. Дуже великою помилкою молодих людей є те, що вживаючи пиво, не можна стати алкоголіком. Основної шкоди здоров’ю завдає етиловий спирт, саме він призводить до алкоголізму і білої лихоманки. Краще не пити алкоголь. Пияцтво – результат неправильного виховання, слабкої волі, розбещеності, наслідування поганих звичок. Алкоголізм – хвороба. Є декілька ознак хвороби, що зароджується.

Перше – людина не може зупинитися в прийомі спиртного. Поки пляшка не допита – вона п’є. Поки не закінчаться усі гроші – купує спиртне.

Друге – на ранок з похмілля алкоголік нерідко не пам’ятає, що було під час прийому алкоголю.

Третє – йому знову хочеться випити. Він не знає як не пити алкоголь.

При вживанні алкоголю руйнується нервова система, різко падає пам’ять. Нерідко люди які п’ють у момент прийняття алкоголю повторюють одне і теж, абсолютно забуваючи, що вони це вже говорили.

Як не пити алкоголь – поради

Уникайте знайомих, що не уявляють собі веселощів без розпивання алкогольних напоїв, вечірок, на які збираються з метою випити. Неробство, невміння організувати своє дозвілля також сприяє згубній звичці – пити. Під впливом алкоголю слабшає воля, самоконтроль. Більшість бід стаються в нашій країні з вини пияцтва. Алкоголік нічого не може придбати – те, що він заробляє уранці, пропиває увечері. Його рідні живуть в постійній напрузі і страху за його здоров’я, свій добробут і життя.

Якщо у вас в сім’ї були алкоголіки, потрібно утриматися від вживання спиртних напоїв. Тому що алкоголізм – хвороба, яка нерідко передається у спадок, і в цьому випадку тільки людина з сильною волею може боротися з цим злом. Утішає статистика, яка стверджує, що лише 20% дітей з сімей алкоголіків заводять за прикладом батьків дружбу з “зеленим змієм”. В основному вони знають як не пити алкоголь. Незважаючи на вірогідну генетичну схильність до зловживання спиртним, вони протистоять цій спокусі і, пройшовши через випробування (щоденного спілкування з вічно п’яними батьками), здатні здобути хороше фізичне здоров’я без алкогольних напоїв. А якщо ви ще палите, то дізнайтеся, що краще – палити або не палити?

шо пити притів алкоголю, як не пити rada, як утриматися без алкоголю, як утриматися від алкоголю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *