Рецепти відбілювальних масок для обличчя



Приведені найпоширеніші і простіші рецепти приготування вибілювальних масок для обличчя усіх типів шкіри – універсальні. Приготувати цілком можливо в домашніх умовах, застосовні як для дорослих так і для дітей. Приступимо до виготовлення.

Маска з білку і перекису водню

До 1 збитого в піну білку додати 1 чайну ложку 3-процентного перекису водню. Суміш нанести на обличчя і шию на декілька хвилин. (Оберігати брови і вії від вибілювання). Зняти маску холодною водою.

Маска з білої глини, окису цинку і перекису водню

Змішати 40 г білої глини з 10 г окису цинку. Одну чайну ложку суміші “розмити” 3-процентним перекисом водню до отримання кашки і нанести на обличчя на 15-20 хвилин. Така маска не лише вибілює, але і підсушує шкіру.

Вибілювальна дріжджова маска для лиця з кисневою водою

Використовується при жирній і нормальній шкірі. 10 грамів пекарних дріжджів дрібно розтерти і при постійному помішуванні додати 3-процентний перекис водню до отримання суміші з консистенцією густої сметани. Змастити обличчя на 10-15 хвилин, після чого зняти вологою ватою. Всього застосовують 10-15 масок з інтервалами в декілька днів.

Маска з молока і зелені петрушки для усіх типів шкіри

Нарізати дрібно зелень петрушки, вижати сік і додати рівну кількість некип’яченого молока. Вживати отриману рідину так само, як і мигдалеве молочко.

Відлущуюча маска для лиця

Змішати 1 частину бури і 5-6 частин води. Нанести на шкіру осіб на ніч. Ця процедура супроводжуватиметься лущенням шкіри.

Горобиново–капустяна маска – відбілювальна

Сік і кашку свіжого листя капусти і горобини змішати з рівною кількістю кислого молока. Маску накладають на 10-15 хвилин щодня, знімаючи потім вологим тампоном.

Маска “Мигдалеве молочко”

Опустити 20 ядер мигдалю в киплячу воду, хвилин через 10 очистити їх від шкірки і пропустити через м’ясорубку. Додати по краплях, сильно розмішуючи, 1 чайну ложку холодної кип’яченої води, 1 столову ложку меду. Отриманою рідиною змащувати шкіру обличчя(як мінімум один раз в день), тримати 15 хвилин, а потім змивати водою кімнатної температури.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: вибілювання лиця, відбілювальні маски для обличчя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *