Народні засоби від синяків. Як швидко прибрати синяк під оком

Народна мудрість – якщо синець під оком поступово міняє забарвлення від червоного до жовтого, означає все гаразд. Зараз ми з’ясуємо, як швидко прибрати синяк під оком і що за чим робити. Це може статися з багатьох причин, впали з велосипеда, ударилися об гілку, що стирчить, отримали удар м’ячем під час гри у волейбол і ін. Якщо синяк під оком “цвіте”, тобто міняє забарвлення від червоного через ліловий і синій до жовто – зеленого і жовтого, значить, все гаразд. Не міняє колір, а, навпроти, тільки більше червоніє? Починається нагноєння – треба звернутися до лікаря! Щоб синець менше болів і швидше розсмоктався, загорніть пузир з льодом в рушник і прикладіть на 10-15 хвилин до забитого місця. Можна скористатися пластмасовою пляшкою з холодною водою або хоч би мокрим рушником. Якщо ні того ні іншого рядом немає, а є магазин, то ідіть туди і візьміть холодної води в пластмасі або склі. Густо змастіть синяк маззю проти згортання крові – Гепаринова мазь, (в день травми – тричі) – синяк під оком швидко розсмокчеться без болю і припухлості.

Народні засоби від синяків

  1. Прикладіть до забитого місця ватно-марлеву подушечку з одним з цілющих складів:
  2. Натріть цибулину на дрібній тертці, додайте столову ложку стовченого в порошок листя подорожника, змішайте з такою ж кількістю меду і тричі в день прикладайте на дві години до хворого місця.
  3. Натріть на дрібній тертці корінь хрону або чорну редьку або розтовчіть в ступці декілька капустяних листків. Два-три рази в день прикладайте цю кашку до місця забиття.
  4. Змочіть марлю яблучним оцтом, наполовину розведеним водою. У перші три-чотири дні робіть примочки, після – компреси на два-три години.
  5. Зріз листа алое прикладете до синяка, закріпивши лейкопластирем, і міняйте кожні два-три дня, поки синяк не зникне. Размеліть в кавомолці п’ять-шість квасолин, розбавте порошок водою до консистенції густого тіста і змастіть місце забиття.
  6. Ще один хороший перевірений спосіб позбавлення від синця під оком – це горілка з водою. Треба змішати інгредієнти в рівних частинах і заморозити в холодильнику, потім отриманим льодом протирати забиття як можна частіше.

Не треба сподіватися, що синяк під оком зійде за лічені години, цього не станеться. У кращому разі на це піде 3 дні. Якщо вам треба як можна швидко прибрати синяк під оком, тоді потрібна жіноча косметика і умілі руки дівчини. Після гримування його буде видно набагато менше. Бажаємо не натикатися на кути, не падати і не попадатися тим, хто відмінно уміє ставити синці без причин! 

народні засоби від синяків, e lbnbyb gjzdbkbcmhfyb skz jxtq dsl rjyr dsne, засоби dsl cbyzrsd, що робить вид сынякив, мазь від синяків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *