Послуги салонів краси, які полегшують нам життя

Нинішні салони краси роблять численні пропозиції на всілякі послуги, які можуть зробити нас прекрасними. При цьому, окремі процедури дають ефекти, які можуть протриматися від півтора місяців до декількох років. Це відноситься і до волосся, і до ділянки обличчя, і нігтів.

Подібних послуг досить багато, існують і відомі в широких колах, і ті, про які мають відомості тільки постійні клієнти салонів краси. Розпочнемо з перерахування тих процедур, про яких знають більшість людей.

Перманентний макіяж (татуаж)

Що таке перманентний макіяж? Перманентний макіяж – методика нанесення природних барвників на шкірний покрив, які потім фіксуються в її поверхневих шарах. Застосовується для того, щоб підкруслювати брови, підводити очі, губи, маскувати рубці і тому подібне.

Переваги перманентного макіяжу:

  • татуаж годиться жінкам, які ведуть енергійне життя;
  • дуже діловим особам;
  • тим, хто носить контактні лінзи;
  • це хороший варіант для жінок, у яких алергічна реакція на косметику;
  • татуаж дозволяє здаватися спокусливою незалежно від часу доби;
  • ви можете віддавати перевагу різноманітним тонам.

Недоліки перманентного макіяжу. У більшості своїй, процедура достатньо нешкідлива, проте є небезпека того, що можуть виникнути неприємні результати: можна занести різноманітні інфекційні захворювання, наприклад, гепатит або стафілококову інфекцію.

Перманентний макіяж – іншими словами татуювання. З часом воно робиться безбарвним, але цілком не зникає ніколи. Внаслідок цього якщо ви захочете позбавитися перманентного макіяжу, то вам доведеться скористатися технологією лазеру яка все ж завдає білю. Знадобиться декілька сеансів, які коштуватимуть грошей. Абсолютне зникнення татуажу не може бути здійснене без виникнення рубців, гранулеми, іншими словами запального тканинного розростання, що має форму вузлика або горбка.

Як довго зберігається ефект від перманентного макіяжу.

Зазвичай, результат зберігається протягом 2-7 років. Цей показник персональний. Частенько багато що залежить від того, як ви доглядали за татуажем в перші декілька днів, поки ще барвник проходив стадію закріплення, а шкірний покрив відновлювався.

Термоліфтинг (Термаж).

Що таке термоліфтинг? Термаж – процедура, що застосовує частоти радіо. Сама ж методика дістала назву Thermacool™. Термоліфтинг дозволяє зробити шкірний покрив гладшим, знизити появу зморшок, відродити лицьовий контур. Але справжня процедура може використовуватися не лише лише для обличчя, але і усього тіла.

Впродовж процедури в підшкірний шар клієнта повідомляється деяка кількість енергії, через яку шкірний покрив і виглядає підтягнутим. Як правило, підсумок буває видний того ж дня. Майстер допоможе вам підрахувати, скільки сеансів вам знадобиться, щоб добитися оптимальних результатів. Після процедури (2-6 місяців) шкіра помалу робиться більш пружною і здоровою.

Переваги термоліфтингу. Напевно, головна перевага цієї процедури – що вона не вимагає хірургічного впливу, немає потреби в ін’єкціях. Термоліфтинг дозволяє здолати втрату пружності шкірного покриву після пологів, якщо ви значно схуднули, і через вікові зміни в шкірі. Процедура абсолютно безболісна.

Недоліки термоліфтингу. Описана процедура не має небажаних дій. Один недолік – дорожнеча.

Як довго зберігається ефект від термолифтингу? Упродовж двох років ваш шкірний покрив виглядатиме молодо, контур обличчя стане підтягнутим, це ж має відношення і до інших частин тіла. Ціни на термоліфтинг. Тут, багато що залежить від того, яку ділянку обличчя ви станете підтягувати, і який пристрій буде застосований. Не слід забувати про те, що зустрічаються недорогі салони краси, а зустрічаються і украй дорогі. 

Хімічний пілінг

Що таке хімічний пілінг? Хімічний пілінг – процедури в комплексі, спрямовані на відлущування і оновлення шкірних покривів. Може робитися не лише лише на обличчі і шиї, але і на інших ділянках тіла. Іноді його можна застосовувати у “війні” з целюлітом. Складову частину для хімічного пілінгу обирає доктор, спираючись на різновид шкіри і стан пацієнта.

Переваги хімічного пілінгу. Якщо порівнювати з іншим процедурами, хімічний пілінг – дуже дешева послуга. Він допомагає позбавлятися від зморшок, акне, плям, рубців. Робить шкірний покрив м’яким і еластичним.

Недоліки хімічного пілінгу. Запалення шкіри, облізання, дратівливість. Іноді – втрата пігментації шкірних покривів, що не “замовлялося”.

Як довго зберігається ефект від хімічного пілінгу. Тут все залежатиме від того, як ви слухатимете рекомендації доктора, і який спосіб життя ви ведете. Результат може бути видний надзвичайно довго, а може згаснути за пару днів.

Ціни на хімічний пілінг. Можуть залежати від таких фактів: салону краси, різновиду хімічного пілінгу і ділянки, на яку впливатимуть. 

Біоукладання

Що таке біоукладання? Біоукладання – метод розпрямлення, завивки і надання об’єму волоссю. Базу роблять пристрої, що функціонують із застосуванням іонів. Зародилася в японській місцевості в 1975 р. У результаті ваше волосся робиться м’якшим, шовковистим, доглянутим.

Переваги біоукладання:

  • годиться для усіх видів волосся;
  • не виявляє негативного впливу на будову волосся;
  • є справжнім порятунком для людей, у яких непокірне волосся;
  • у кращу сторону відрізняється від хімзавивки, тому як не застосовуються хімічні субстанції.

Недоліки біоукладання: велика вартість.

Як довго зберігається ефект від біоукладання? Волосся, розпрямлене за цією методикою, назовсім залишається прямими. Проте, нова відростаюча частина волосся буде така, яка була до біоукладання, з цієї причини, 2 раз на рік необхідно “оновлювати” ефект. Локони також залишаються на досить тривалий проміжок часу.

Ціни на біоукладання. За цю процедуру необхідно викласти 3-12 тис. рублів.

Ламінування волосся

Що таке ламінування волосся? Ламінування волосся – спосіб догляду за волосяним покривом зовні і усередині. Впродовж цієї процедури на волосся наноситься особливий склад, який створює плівку-захист, і так оберігає волосся від негативного впливу довкілля. Велика частина салонів підносить цю процедуру, як “клас люкс”.

Переваги ламінування:

  • дуже корисна для волосся процедура,
  • годиться для будь-яких видів волосся,
  • непогано захищає відтінок вже пофарбованого волосся,
  • волосся виглядає оздоровленим і доглянутим, робиться шовковистим.
  • для проведення ламінування застосовуються виключно природні формули.

Недоліки ламінування: відсутні.

Як довго зберігається ефект від ламінування? Як правило ефект від процедури тримається від 3 до 6 тижнів.

Ціни на ламінування волосся. Мають пряму залежність від самого салону краси, а так само довжини волосся. 

Елімінування волосся

Що таке елімінування волосся? Елімінування волосся – процедура ґрунтується на системі фарбування Elumen. Ця система була придумана в Японії і дозволяє добитися стійкого результату без порушення будови волосся. Крім того, волосся блищить здоров’ям, робиться щільнішим і відроджується. Елімінування волосся дозволяє “упіймати” одночасно 2 зайці: пофарбувати волосся і зцілити його. Переваги елімінування волосся. Пофарбоване волосся буквально світить здоров’ям, повністю відновлене, різноманітний вибір відтінків.

Недоліки елімінування волосся: відсутні.

Як довго зберігається ефект від елімінування волосся? Все залежатиме від якості догляду за волоссям після елімінування нестримності їх росту.

Ми розповіли виключно про окремі послуги, які можуть зробити жіноче життя простіше. Необхідно пам’ятати про різноманітні різновиди епіляції, процедур нарощування нігтів, хімзавивки і так далі. Будьте здорові!

елімінування волосся, елімінування волосся ціна, що таке термоліфтинг ділянки очей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *