Страшні і красиві вироби на Хелловін з гарбуза і пластиліну, паперу і картону своїми руками в школу і дитячий сад [draft]



Як зробити своїми руками в домашніх умовах з картону, паперу, пластиліну, гарбуза і інших підручних матеріалів яскраві і незвичайні вироби для Хелловіну, підкажуть майстер-класи з детальними інструкціями, фото і відео. Для діток 3-5 років з дитячого саду підійдуть найпростіші завдання. Хлопці 7-10 років, відвідуючі початкову школу, із задоволенням візьмуться за серйозніші варіанти. Потім готовими роботами можна буде прикрасити ігрові і учбові приміщення або відправити дитячі вироби на тематичну осінню виставку.

Прості, легкі вироби на Хелловін в дитячий сад для дітей 3-5 років

У дитячому саду на Хелловін з малюками 3-5 років можна зробити з паперу прості і легкі тематичні вироби. У такий спосіб хлопці залучаться до нового і дещо своєрідного свята, більше дізнаються про його традиції і перестануть боятися його традиційних моторошнуватих персонажів. Крім того, робота з дрібними деталями допоможе діткам розвинути моторику рук і привчить до уваги, усидливості і акуратності.

Необхідні матеріали для виготовлення в садку простих виробів на честь Хелловіну

  • набір кольорового паперу середньої щільності
  • картон різних відтінків
  • ножиці
  • дерев’яна паличка
  • концелярский клей-олівець

Покрокова інструкція, як до Хелловіну зробити в дитячому саду нескладні вироби

  1. Узяти по дному аркушу червоного і білого паперу. Кожен з них зігнути, розділивши на чотири абсолютно рівні частини.
  2. Акуратно розрізати ножицями заготівлі по лініях згинів, залишивши для подальшої роботи 3 смужки червоного кольору і 1 – білого.
  3. Загофрировать кожну паперову смужку, склавши її гармошкою.
  4. Отримані деталі з’єднати між собою, промазавши стики клеєм-олівцем. У результаті повинен вийти цілісний круг, в якому велика частина, – червоного кольору, а менша – білого.
  5. З фрагментів кольорового картону вирізувати елементи мордочки майбутнього птаха – очки, брови і яскравий дзьоб.
  6. З виворітного боку приклеїти до гофрованого круга дерев’яну паличку так, щоб одна її третина частина залишилася під папером, а дві інші виступали за межі виробу. З лицьового боку прикріпити елементи мордочки і обережно притиснути їх руками, щоб приклеїлися.
  7. Залишити виріб на деякий час, щоб клей добре просох, а потім прикрасити нею ігрову кімнату.

Цікаві вироби на Хелловін своїми руками з паперу і картону – дитячий майстер-клас з фото


Детальний дитячий майстер-клас розповідає, як зробити своїми руками до Хелловіну забавний ковпачок відьми з паперу і картону. Робота дуже проста і малюки легко впораються з нею навіть без участі дорослих. Єдине, чому знадобиться навчити хлопців перед початком зайняття, це поводження з циркулем. Усі інші дії ні у кого не викличуть ніяких утруднень.

Необхідні матеріали для створення своїми руками до Хелловіну цікавих виробів з паперу і картону

  • папір чорного кольору
  • чорний картон
  • ножиці
  • клей
  • циркуль

Покрокова інструкція, як своїми руками з картону і паперу зробити вироби на честь Хелловіну

  1. На картоні чорного кольору за допомогою циркуля намалювати декілька кіл діаметром 10-15 сантиметрів. Круги, що вийшли, вирізувати ножицями.
  2. За цим же принципом вирізувати кола з тонкого паперу чорного кольору, а потім кожну з них розрізати на дві рівні половинки.
  3. З паперових половинок згорнути конуси, краї промазати клеєм і притиснути руками, щоб він добре прихопився.
  4. По нижньому краю готових конусів зробити декілька неглибоких надрізів і загнути папір всередину.
  5. Рясно промазати загнуті частини клеєм і приклеїти конуси до картонних кіл так, щоб вийшли відьомські ковпачки.
  6. Прикрасити цими тематичними аксесуарами ігрову кімнату. Це створить особливий настрій і зробить атмосферу свята більше насиченою і оригінальною.

Вироби на Хелловін своїми руками для дітей – приклади з фото і відео

Забавні, весело-зловісні і дуже оптимістичні вироби на Хелловін батькам варто зробити будинки разом з дітьми. Ця робота дозволить сім’ї зблизитися і створить у будинку приємний, підведений і радісний настрій. Для виготовлення знадобляться найпростіші підручні матеріали і трохи завзятості. Зате потім готові твори перетворяться на яскраві елементи декору і створять в приміщенні добру і позитивну святкову обстановку.

Ідеї для дитячих виробів до Хелловіну – кращі приклади з фото і відео

Гірлянда з привидів – одна з кращих ідей для дитячого виробу на Хелловін. Для виготовлення потрібно тільки звичайнісінький білий папір. Її треба скласти гармошкою, на зовнішній частині намалювати шаблон привида, а потім акуратно вирізувати заготівлю по контуру ножицями, залишивши необрізаними тільки боки фігурки. Потім розкрити виріб, намалювати на кожному привидові страшне личко і повісити виріб над вікном або в дверному отворі.
Ліхтарик з гарбуза – обов’язковий атрибут Дня Усіх Святих. Але якщо можливості зробити його із справжнього гарбузового плоду немає можливості, є сенс скористатися кольоровим помаранчевим папером і вже з неї створити характерні для свята ліхтарі. Вони можуть бути самих різних розмірів, від крихітного до великого, виготовленого з листа формату А4. Для того, щоб вироби виглядали зловісніше, з чорного паперу варто вирізувати очки і страхітливу посмішку, а потім приклеїти їх до зовнішньої частини ліхтаря. Такий виріб підійде для декорування підвіконь, шаф і письмових столів, що знаходяться у будинку або квартирі. А якщо з’єднати декілька ліхтарів за допомогою міцної чорної нитки або мотузки, вийде ефектна гірлянда для прикраси стіни, вікна або балкона.
Жахливу маску гарбуза дуже легко виготовити з щільного кольорового паперу. Для цього знадобиться на великому листі зробити овальний нарис, що відповідає габаритам і формі справжнього гарбуза. Далі доведеться намалювати трикутні очі і ніс, а внизу зображувати жахливий усміхнений рот з рідкісними зубами. Після залишиться тільки акуратно вирізувати деталі ножицями і маска готова. А якщо приклеїти згори петельку, хеллоиновский атрибут вийде повісити на стіну або вікно.При соответсвующем освітленні такий варіант декору виглядатиме дуже стильно і лякає.

Як зробити виріб “кажан” з киндеров на Хелловін в домашніх умовах – майстер-клас з фото


У нижче викладеному майстер-класі з фото детально описано, як зробити виріб “кажан” з киндеров в домашніх умовах. Такий оригінальний виріб доречно використати у святковому декорі ігрових кімнат в дитячому саду, шкільних класів і жител.

Необхідні матеріали для виготовлення до Хелловіну кажана з киндеров

  • пластмасові міні-контейнери від киндеров
  • чорний маркер
  • ножиці
  • міцний шнурок
  • пластилін
  • штрих
  • чорний картон
  • двосторонній скотч

Покрокова інструкція, як своїми руками з киндеров зробити для Хелловіну виріб “кажан”

  1. Жовті пластмасові яйця від киндера ретельно зафарбувати чорним перманетним маркером. У верхній частині заготівлі виконати ножицями акуратну дірочку.
  2. Всередину отвору вставити шнурок і закріпити його, замазавши дірочку пластиліном. На зовнішній стороні за допомогою штриха намалювати веселу мордочку кажана.
  3. З шматка чорного картону вирізувати крильця і вушка. Виворіт щільно зафарбувати чорним маркером. Штрихом підкреслити об’єм і форму крилець і ушек.
  4. За допомогою двостороннього скотча прикріпити картонні частини до тулуба. Коли робота повністю висохне, повісити її у будь-якому відповідному місці.

Забавні і страшні вироби на Хелловін в школу для дітей з гарбуза і пластиліну


З гарбуза і пластиліну своїми руками в домашніх умовах можна створити самі різні, красиві, страшні і такі, що лякають вироби на Хелловін, наприклад, оригінальне павукове гніздо. Як його зробити разом з дітьми в школі або садку, розповість детальний майстер-клас з фото, картинками і покроковими інструкціями. Робота вийде дуже оригінальною і ефектною і займе гідне місце в тематичній хеллоуиновской композиції.

Необхідні матеріали для створення з гарбуза забавних і страшних виробів в школу на честь Хелловіну

  • гарбуз
  • каштани
  • декоративні голки
  • нитки білого кольору
  • маркер
  • зубочистки
  • ножик
  • столова ложка
  • пластилін

Покрокова інструкція, як дітям зробити в школу виріб до Хелловіну з гарбуза

  1. Стиглий, щільний гарбуз середніх розмірів ретельно вимити в проточній воді і обсушити паперовим рушником.
  2. Маркером на поверхні позначити місця для отворів і акуратно вирізувати їх гострим канцелярським ножем.
  3. За допомогою столової ложки вийняти зсередини м’якуш, насіння і волокна. Оболонку залишити на деякий час, щоб вона дуже добре просохла.
  4. Коли гарбуз стане сухий, уколоти по діаметру отворів декілька декоративних шпильок і закріпити на них “павутину” з білих сирових ниток. Постаратися натягнути її так, щоб вона чітко сиділа на місці і не провисала.
  5. Для виготовлення павука узяти один великий каштан і один трохи менший.
  6. З’єднати їх за допомогою зубочистки. На маленький плід за допомогою пластиліну приробити очки. З боків увіткнути в тіло павука зубочистки, злегка надломанние приблизно по середині.
  7. На внутрішню частину павука нанести шар пластиліну і прикріпити комаху до верхньої частини гарбуза. Поставити виріб на рівну поверхню, а навколо нього створити тематичну композицію.

Приклади дитячих виробів з гарбуза на відео


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: виріб кажан, вироби в школу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *