Аплікації з крупи, насіння і макаронів [draft]



Якщо Ви не знаєте, чим зайняти свого маленького непосидька або Вам хочеться щось створити своїми руками, тоді аплікації з круп, макаронів або насіння саме для Вас. Так проводити час сподобається і дорослим, і дітям.

Аплікація з круп і насіння: майстер-клас

Вироби з круп і насіння підійдуть усім. Адже вони виготовляються з екологічно чистих матеріалів, не псуються, оригінально виглядають. Крім того, вони розвивають дрібну моторику і увагу у дітей. Ми пропонуємо Вам зробити красивий букет. Його осилять навіть умільці-початківці. Для виготовлення аплікації Вам знадобляться:

  • клей;
  • прозорий і бузковий лаки;
  • пензлик;
  • насіння гарбуза і соняшнику;
  • горох жовтий і зелений;
  • чорний і коричневий рис;
  • рамка для картини.

За допомогою пензлика або ватної палички наносимо клей на насіння і викладаємо пелюстки. Аплікація робиться на скло. По черзі приклеюємо необхідну кількість пелюсток. У середину приклеюємо горох. Починаємо формувати наступну квіточку.Далі акуратно з чорного рису формуємо стебла ромашки. Тепер робимо ще квіточки, прикріплюючи до них стеблинки.
Кількість квіточок залежить від розміру картини і Вашого бажання.Потім починаємо формувати бутони з насіння соняшнику. Серединою квітки послужить насіння соняшнику. Робимо три такі бутончики, рівномірно розподіливши їх по всій картині. Гілочки і травичку викладаємо з коричневого рису.Потім із зеленого горошку робимо яскраві листочки. Далі покриваємо бутончики кольоровим лаком, а все інше прозорим. Підкладаємо під скло кольоровий папір і вставляємо картину в рамку. Перед цим перевірте, чи все добре висохло. Виходить ось така краса. На її виготовлення у Вас не піде багато часу і сил, а ось задоволення Ви отримаєте вдосталь.

Вироби з макаронів

Макарони можна використати для виготовлення різних рамок, скриньок, прикрас, різного декору. Сьогодні ми покажемо Вам, як за допомогою звичайних макаронів можна зробити чудові ялинкові прикраси до Нового року. Вони стануть справжньою родзинкою Вашого сімейного свята.Для того, щоб створити оригінальні ялинкові прикраси, Вам знадобиться клей, фарби і макарони. Краще за все підійдуть ріжки, трубочки, фігурні макаронні вироби.
Спершу розкладіть на столі макарони і створіть свою унікальну сніжинку. Якщо Вам сподобався витвір, можна склеювати частини між собою. Тільки після того, як виріб добре підсохнув, його можна пофарбувати у білий, сріблястий, червоний, будь-який колір який Вам подобається.Ви можете задіяти свою фантазію, і у Вас щоразу виходитиме інша, не менш красива за попнредню, сніжинка. Творіть, у Вас обов’язково все вийде!

Корисні поради

Якщо Ваша дитина ще не робила таких виробів, краще розпочати з маленької аплікації, використовуючи крупу або макарони одного або двох видів. Багато аматорів стикаються з тим, що не знають, як пофарбувати крупу в той або інший колір. Наприклад, Вам треба пофарбувати манну крупу для панно. Це можна зробити, розстеливши її на картоні й нанісши зверху гуаш. Після того як крупа висохне, можна приступати до виготовлення виробу. Якщо Вам треба велику кількість забарвленої крупи, тоді краще скористатися іншим методом, який до того ж заощадить фарбу. Візьміть глибоку миску, насипте крупу, залийте водою і додайте туди фарбу, через 6-8 год. крупу висипте на церату і дайте просохнути.
Тепер Ви знаєте, як легко і просто з підручних матеріалів можна виготовити цікаві вироби та аплікації. Спробуйте і Ви не пошкодуєте!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: картини з гарбузового насіння насіння своїми руками схеми, аплікації для дітей 3клас з насіння

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *