Парубочий вечір [draft]



Попри те, що весільна церемонія щорічно зазнає змін, деякі традиції залишаються незмінними, або набувають сучасніших контурів. Так, дівич-вечір і парубочий вечір залишаються головними вечірками напередодні весілля. З організацією дівич-вечора ми допомагаємо Вам в нашому тематичному огляді, ну а в цій статті поділимося секретами веселого парубочого вечора перед весіллям.

Як провести парубочий вечір перед весіллям?

Організацією парубочого вечора не повинен займатися наречений, у цьому йому допомагають друзі, адже головний герой свята разом з нареченою зайнятий підготовкою до весілля.
У народі говорять, що наречений, який досхочу повеселився на парубочому вечорі, не гулятиме в шлюбі, тому нудна сауна відміняється! Ось декілька незвичайних ідей проведення парубочого вечора.

1. Дружній бенкет або ресторанний тур в іншому місті. Доки майбутня дружина розважається на дівич-вечорі, чоловікам також слід розслабитися, а зробити це можна не в найближчому барі, а в абсолютно незнайомому місті. Нехай це буде ресторанний тур незвичайними закладами мегаполісу – наречений повинен скуштувати багато незнайомих страв, до того як дружина розкриє для нього свої кулінарні здібності.

Як варіант, у день весілля або в перший день шлюбу Ви можете виголосити таку промову: “Побував я на багатьох бенкетах, куштував страви кращих ресторанів міста (тут назвіть те місто, у якому Ви гуляли), але жодна зі страв не зрівняється з кулінарним шедевром моєї коханої!”. Такі слова надовго запам’ятаються дружині.

2. Поїздка в льодовий палац. Умієте кататися на сноуборді? Тоді провести парубочий вечір перед весіллям з користю для душі й тіла можна прямо в льодовому палаці. Варіантом екстриму також може стати справжній хокей, особливо якщо друзі мають спільне хобі.

3. Ковбой з Техасу. Якщо вестерн – улюблений жанр нареченого, то використайте його як основу. Влаштуйте справжній ковбойський парубочий вечір за всіма законами жанру: вітаються раритетний програвач з музикою в стилі кантрі, багато кактусів, оголошення про розшук злочинців, і, звичайно ж, ковбойські капелюхи, чоботи, сорочки, брюки.

Обіграйте вечірку в такий спосіб: замовте коней на декілька годин, перевдягніться в ковбоїв і відправтесь на пошук головного злочинця – нареченого, який ховається десь в околиці. Така гра на природі в теплу пору року не лише звеселить усіх гостей і майбутнього чоловіка, але й залишиться одним з найяскравіших спогадів. Щоб випадкові перехожі Вам не завадили, можна орендувати закриту територію на базі відпочинку або кінній фермі.

4. Смачно готуємо! Як правило, чоловіки не заглядають на кухню, але парубочий вечір – відмінний привід на собі відчути складність жіночих буднів удома. Як організатор вечора Ви можете закупити продукти – від звичайних яєць, макаронів і зелені до екзотичних видів риби або фруктів. Завдання гостей – у відведений час, наприклад, за 2-3 год. приготувати якусь нову страву.

Оцінювати шедеври друзів буде, звичайно ж, наречений. Переможець може бути призначений свідком на весіллі, або просто отримує маленький подарунок у вигляді пляшки якісного віскі. Напоєм він пригощає всіх присутніх.

5. Покер, більярд, боулінг. Розвагою можуть стати будь-які цікаві для компанії ігри.

6. Перегони на воді – гра для активних друзів. Орендуйте декілька човнів, розділіться попарно на команди, і влаштуйте справжню швидкісну гонку. Гарний настрій на весь день Вам гарантований! Ще одним варіантом проведення незабутнього парубочого вечора може стати пейнтбол. Безумовно, пограти з друзями Ви зможете у будь-який вихідний день, але саме на парубочому вечорі перед весіллям у нареченого є найбільший стимул перемогти. Як приз можна запропонувати подарунок, пов’язаний з хобі, або, що ще краще – квитки на двох в одноденну подорож на катері.


Крім сценарію парубочого вечора, друзі також повинні потурбуватися про подарунок для майбутнього чоловіка. Він може бути скромним, адже головні подарунки дарують у день весілля.

Подарунок нареченому на парубочому вечорі перед весіллям. Одним із відповідних варіантів подарунка нареченому перед весіллям вважається алкоголь. Коньяк або ром (за смаком самого нареченого) – відмінний вибір. Оригінальний торт підійде для ласуна, а любителеві морської кухні можна замовити додому щось вишукане. Оскільки на парубочому вечорі не прийнято дарувати дорогих подарунків, то можна зупинитися на якійсь дрібничці, що нагадає про майбутню урочистість. Наприклад, подаруйте другові футболку з написом “Зайнятий”. Яким буде парубочий вечір перед весіллям, залежить не лише від загального бюджету, але й від Вашої фантазії. Наші ідеї допоможуть Вам влаштувати особливий парубочий вечір, не схожий на інші вечірки. Веселого Вам свята!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *