Дівич-вечір [draft]



Весілля – це не лише передвесільна підготовка нареченого і нареченої, урочиста частина у РАЦСі й пишне застілля до ранку. Весілля також передбачає прощання із дівуванням та холостяцьким життям – друзі нареченого веселяться на парубочому вечорі (ідеї вечірки ми давали в нашій тематичній статті), а подруги нареченої влаштовують веселий дівич-вечір. Якщо Вас запросили на весілля як свідка або дружку нареченої, влаштувати оригінальний дівич-вечір, що запам’ятовується, – Ваше головне завдання. Ми пропонуємо Вам декілька ідей для організації вражаючого дівич-вечора!

Оригінальні ідеї для дівич-вечора

Як відсвяткувати дівич-вечір перед весіллям, краще запитати у самої нареченої. Якщо Ви хочете зробити нареченій приємний сюрприз, то ідеї для дівич-вечора доведеться обмірковувати самостійно, адже подружки в цей час зайняті підготовкою викупу нареченої. Нудні вечірки залишилися позаду – лазня, вечір ворожінь, піжамний день – усе відходить на другий план.У гру вступають екстремальні й незвичні розваги:

  1. Однією з кращих ідей для веселого дівич-вечора можна вважати поїздку в аквапарк або на картинг. Екскурсія на повітряній кулі із запасом шампанського або стрибки з парашутом, джампінг або конкурс – чудові ідеї для сучасних наречених та їх подружок.
  1. Урок танцю – ще одна чудова ідея дівич-вечора для нареченої. Урок стрип-денсу запам’ятається Вам на все життя, адже пристрасть і чуттєвість – найсильніші емоції, що будять жіночність. Не соромтеся своїх фігур і невміння танцювати! Дівич-вечір перед весіллям – кращий привід повеселитися від душі.

Організація дівич-вечора вдома припускає, що вечір має бути незвичайним, таким, що запам’ятовується. Фотосесія на дівич-вечір – тільки мала частина святкування, і якщо Ви вирішили провести вечір удома, то є кілька відмінних ідей.

  1. Коктейльна вечірка. Приготуйте екзотичні коктейлі, а щоб дівич-вечір не був нудним, можна влаштувати конкурс на найоригінальнішу назву коктейля. Причому кожна дівчина повинна придумати одному з напоїв таку назву, щоб інші без зусиль вгадали, з ким з молодих людей (це мають бути обранці кожної дівчини) вона асоціює це слово.

Переможниця конкурсу вибирає найсмачніший коктейль і вручає його нареченій, промовляючи красивий тост.

2. Стилізований дівич-вечір. Заздалегідь домовтесь із подружками про одяг в єдиному стилі. Це може бути східна вечірка – костюми з шифону, прикрашені бісером, яскраві напівпрозорі тканини на вікнах, запалені ароматичні свічки, з пригощань – східні солодощі, фрукти й міцне вино. У такій розслабляючій атмосфері можна всією жіночою компанією розучити танець живота, а набуті навички молода дружина продемонструє коханому в першу шлюбну ніч.

3. Стриптизер із навичками кухаря. Незвична ідея для проведення дівич-вечора вдома. Майстер красивого танцю порадує Вас вишуканими закусками, навіть зможе дати майстер-клас із приготування незвичайної святкової страви.

4. Передвесільний квест. Пригоди можуть очікувати на Вас навіть удома! Щоб вечір прощання з дівуванням був веселим, можна перетворити квартиру на один великий сюрприз. Для цього слід купити безліч маленьких корисних подарунків для нареченої та її подружок, красиво упакувати, а потім сховати подарунки в різні місця, наприклад, у кришталеву вазу, під подушку, за двері, в комору, в холодильник і так далі. Подарунками можуть послужити як приємні дрібниці за типом косметичних засобів або нижньої білизни, так і квитки в кіно або абонемент у льодовий палац (катання на ковзанах або сноубордах). Солодкі подарунки також не залишать дівчат байдужими – шоколадні туфельки будуть солодким завершенням вечора.

Ігри для дівич-вечора

Невід’ємною частиною дівич-вечора є ігри. Деякі з них просто піднімають настрій, а інші перевіряють готовність нареченої вести господарство і бути хранителькою домашнього вогнища.

  1. Гра “Відрізни!“. Подружки нареченої запасаються великою кількістю овочів і фруктів однієї форми (наприклад, круглими), а нареченій належить із зав’язаними очима вгадати, який фрукт або овоч потрапив до її рук. Для цієї гри підійдуть помідори, яблука, персики, апельсини, айва, гранат, картопля. Щоб гра була цікавою, можна підкласти невеликий м’ячик або свічку круглої форми.
  2. Гра “Кульки”. Купіть багато різноколірних надувних кульок, заздалегідь підготуйте їх, і коли вся жіноча компанія збереться, запропонуєте нареченій маркером написати на кожній кульці по одному страху. Сварлива свекруха, ревнощі, складний побут – страхи можуть бути різними. Щоб вечір не захмарився концентрацією на поганих передчуттях, половину кульок прикрасьте написами-мріями. Наприклад, гідний заробіток, красива дитина, люблячий чоловік, вірні друзі і т. ін. “Погані” кульки слід лопнути, а “гарні” залишити на пам’ять.
  3. Гра “Швидка відповідь”. Якщо організація дівич-вечора лежить на Ваших плечах, тоді цей смішний конкурс може стати помічником у створенні відмінного настрою. Ведуча гри ставить нареченій та її подружкам каверзні запитання, а дівчата мають швидко надати гумористичну відповідь.

Наприклад:
– До Вас у гості несподівано прийшла свекруха, а на кухні сидить голий чоловік в одній шкарпетці. Що скажете у виправдання? – Свято, вечір. Ви приходите у гості до подруги, вона відкриває двері й запитує: “Чому ти в такій самій сукні, як у мене?“. – Ви готуєтеся зустрічати батьків нареченого, але салат виявився пересоленим, а м’ясо підгоріло. Як виправдовуватиметеся, як подасте страви? Щоб відповіді були ще смішнішими, дівчата можуть використати повітряну кулю, наповнену гелієм.Що робити на дівич-вечорі, Ви вже знаєте – наші ідеї допоможуть влаштувати оригінальний дівич-вечір для нареченої. Про те,  як провести незвичайний стилізований дівич-вечір, читайте далі. 

Дівич-вечір у стилі Коко Шанель

Ім’я Коко Шанель асоціюється з бездоганним смаком та елегантною простотою, а втілювати образ справжньої леді мріє кожна наречена. Влаштувати дівич-вечір у стилі Коко Шанель нескладно, і ми підкажемо, які атрибути потрібні для цього. Отже, мініатюрна чорна сукня – головна героїня вечора. Зазначимо, що не лише подругам належить красуватися в красивих чорних сукнях, а й наречена повинна приміряти чорну сукню, адже біла буде на ній у день весілля. Образ доповнить красиве намисто з дрібних перлів. Перли вибрані не без підстав, адже саме Коко Шанель приписують бажання вдягнути всіх жінок планети в розкішну біжутерію.
Вінтажні листівки з рідкісними видами Ейфелевої вежі й самого Парижа – ще один важливий атрибут дівич-вечора в стилі Шанель.Парфюмерія і круасани, оскільки без них неможливо уявити романтичну Францію. Потурбуйтеся про те, щоб у квартирі були свіжі французькі солодощі й справжні парфуми з Парижа.Маленьким подарунком для кожної гості слугуватиме флакончик, наповнений різноколірними льодяниками.
Крім того, дівич-вечір у стилі Коко Шанель не обійдеться без показу мод. Кожна гостя просто зобов’язана продемонструвати іншим дівчатам свій образ – маленька чорна сукня, доповнена оригінальним капелюшком або іншими аксесуарами. Завдяки нашим оригінальним ідеям, Ви зможете провести незабутній дівич-вечір і організувати справжнє свято для нареченої. Веселого дівич-вечора і гарного Вам настрою!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *