Еротичні ігри перед сексом



Не всі дівчата розуміють, що якщо Ви вестимете одноманітний статевий спосіб життя, то це приведе до вичерпання інтересу з боку як слабкої статі, так і з боку сильної статі. Коли чоловік вже давно знає, як пройде і коли закінчиться його секс, то з часом це набридає, як би Ви не старалися. Ви – дівчина, яка намагається залишатися такою ж гарячою штучкою для свого чоловіка і Ви кожного разу намагаєтеся запалити вогник в його очах? Тоді уважно прочитайте наші рекомендації.

Досвідчені фахівці радять влаштовувати сексуальні і еротичні ігри перед статевим актом, щоб завести себе і свою молоду людину. Це допоможе Вам залишатися в тонусі і зберегти ту іскру, яка існує між парами, а також допоможе довести дівчину до оргазму. Але якщо Ви не впевнені, що здатні на цікаві думки з приводу ігор, то наші шаблони повинні допомогти Вам і Вашим сексуальним стосункам.

Можливо, Ви могли чути про це, вони ще називаються рольовими іграми. Хоч би раз, Ви повинні випробувати на собі образ дбайливої медсестри або гарячої школярки.

Якщо це перший Ваш досвід, то не хвилюйтеся, вчіться на ходу, головне не перегравати. Рекомендуємо, спершу освоїти образ хтивого старшокласниці, який вчиться в 11 класі в школі і вона без розуму від спиртних напоїв, вечірок, сигарет і хлопців. Щоб перетворитися на неї, Вам вкрай необхідно купити або позичити шкільну форму Ваших розмірів, але спідниця має бути максимально короткою, кофтина – відкритою (розстебнутою) і трохи мала і заплетені кіски. Це надасть більшого ефекту Вашому образу і еротичній грі перед статевим актом. Так само треба перетворити Вашу кімнату в шкільний кабінет учителя або клас, поставити стіл і дати можливість Вашому чоловікові випробувати себе на місці Вашого вчителя. Моментом може стати розпочатий урок, на який Ви запізнилися і він повинен Вас покарати. Образ зухвалої і молоденької учениці завжди користувався успіхом серед сильної статі. Або, якщо Вам ніколи не подобалися чоловіки по старше або учителі, то він може бути Вашим однокласником. Ви зможете розіграти сцену першого сексуального досвіду або першого поцілунку, який переростає в тривалі статеві стосунки. Все буде залежить тільки від Вас, Вашої фантазії і можливостей.

Але якщо навіть після нашої поради Ви відчуваєте, що не володієте артистизмом і креативністю в сексуальному житті, Ви легко можете запропонувати Вашому хлопцю зіграти в гру: “Мандаринки”. Для цього знадобиться один мандарин, один шарф і наручники або щось, що зможе його зв’язати.

Правила гри. Правила гри дуже прості. Дівчині необхідно позбавиться від одягу, щоб повністю усе тіло було голим. Потім взяти мандаринку і розділити ще на часточки. Вашому кавалерові треба теж роздягтися, зав’язати йому руки і пов’язку на очі, щоб він нічого не бачив. Це викликає великий фурор на сильну стать, оскільки вони люблять таємничість, але насправді розуміють, що їх чекає. Коли Ви нарізували мандарин, розкладіть їх по своєму тілу, так щоб чоловік пройшовся по всьому тілу, але родзинка гри в тому, що він думає, що шматочків шість, а на Вашому тілі всього 5. Цей секрет дозволить продовжити і примножити Ваше задоволення і Вашого партнера, який, як відомо, шукатиме останній шматочок до останнього. Рольові ігри перед сексом заводять. Але якщо ця еротична гра перед сексом не задовольнила Вашу спрагу або апетит, то продовженням Вашого досвіду може стати гра: “Веселі кухарі”. Тут, так само, все досить зрозуміло і просто. Вам просто необхідно взяти будь-які інгредієнти, які подобаються Вам або Вашому чоловікові: збиті вершки, шоколадну стружку, сиропи, варення, інші фрукти. Тут можна використати два варіанти продовження гри: дізнатися, що вважає за краще Ваш хлопець і зробити кулінарний шедевр самостійно і розмістити “десерт” на Вашому тілі; Ви можете залишити це право за своїм партнером, приготувати усі інгредієнти, розташувати їх на своєму тілі і дати свободу діям своїй молодій людині. Цей варіант більше пристосований і цікавий для обох сторін.

Серед молоді дуже популярна і інша еротична гра перед сексом, під назвою: “У світі тварин”. Все, що знадобиться від Вас і Вашого чоловіка – це імітація Ваших улюблених тварин. У кожній людині є звірині емоції, які він хоче звільнити і показати всьому світу. Навіть якщо Ваш вибір не поєднується з вибором Вашого партнера, нічого страшного, це навіть більш сексуально.

Багато дівчат, не впевнені в собі і бояться що-небудь зіпсувати під час ігор. Не турбуйтеся, є ще досить способів, які обов’язково припадуть Вам до душі.

Флірт – основа прелюдії! Кожен, колись в житті, відчував на себе, що таке перший поцілунок і розуміє, що таких емоцій, можливо, більше і не буде. Це відмінний шанс знову випробувати кожну мить, але вже не нервувати в потрібний момент, а поводитися впевнено. Ви вже і самі досить досвідчені в таких справах, але все таки ось Вам декілька порад: спершу, ніжно цілуйте Вашого партнера в губи, торкаючись руками до його обличчя. Наступна дія – це легенькі поцілунки навколо його губ, а після треба плавно переходити на частини його обличчя. Після чого треба так само плавно переміщатися на його шию і ніжно цілувати знову його губи. Більшість чоловіків, як і жінок, люблять, коли їх цілують в шию, отримуючи в цей час величезне задоволення. Четвертий крок – це повернення до поцілунків в губи, але вже з язиком. Ви знаєте цей прийом, під назвою: “французький поцілунок”. Кожен крок, бажано, повинен супроводжуватися інтимними, еротичними і сексуальними звуками, це надасть більшого ефекту і задоволень Вам і Вашому партнерові.

Сексуальні танці. Танці дуже добре підходять для продовження прелюдій. З одного боку, це досить таки романтично, Вам буде приємно, а з іншого боку, це і сексуально, все буде залежить від Вашого танцю. Обов’язково треба зацікавити Вашого партнера, щоб Ви обоє брали участь, при цьому дуже важливо торкатися один до одного, щоб відчувати задоволення, так само можна покласти свої руки на його нижні частини тіла, що викличе чудові емоції. Під час танцю, дуже ефективно – плавно знімати з себе одяг, це надасть моменту більшої сексуальності.

Танцюйте йому те, що він захоче. Танцюйте стриптиз для коханого. Цей спосіб спрацьовує завжди, запевняю. Головне бути впевненою в собі, але навіть якщо Ви сумніваєтеся, можете спробувати пробний танець десь самостійно, але думаю, що якщо Ви імпровізуватимете на ходу, то Ваш партнер не розчарується такому еротичному представленню. Важливо пам’ятати, що Ваша техніка не впливає на танець, все буде залежати тільки від рухів, від Вашої впевненості і сексуальності. Дайте собі свободу дій, робіть те, що ніколи б не змогли і у Вас обов’язково вийде. Дозвольте чоловікові торкатися до Вас і Вашого тіла, нехай розслабиться і забуде про все. У той же час, не прибирайте свій погляд, дивіться завжди йому в очі, він повинен побачити, що Ви його і тільки його. Через декілька хвилин після початку танцю, починайте плавно знімати верхній одяг, а після повільно позбавляйтеся від нижньої білизни. Виконуйте кожне побажання, яке попросить Ваш партнер.

Придумайте для нього еротичну казку. Не замислюйтеся і не запитуйте: “Чому або навіщо?”. Просто зробіть. Придумайте свою еротичну казку. Повірте, кожен чоловік любить послухати вульгарну історію, особливо коли в ній використані усі його сексуальні побажання, які важко реалізувати. Цим Ви покажете, що Ви готові на багато що, щоб його задовольнити. Існує два вірні способи, щоб створити подібну історію: придумати власну історію, де можна реалізувати будь-які еротичні рухи і побажання; використати вже існуючу казку, але переробити її під себе, змінити декілька параметрів, запевняю, що навіть якщо він її вже чув, Ваш партнер отримав колосальне задоволення почувши її від Вас.

Час фантазії! Відомо напевно, що будь-який чоловік зустрічав таку жінку, з якою він хотів би переспати, то не міг через те, що був зайнятий. Так допоможіть же йому здійснити його мрії. Спосіб не найприємніший для деяких дівчат, але повірте дуже ефективний. Хлопець все одно Ваш, Вам просто треба дати йому шанс спробувати “якби” іншу жінку. Можна організувати кімнату, де відсутнє світло і запропонувати йому почекати. В цей час, Ви міняєте свій образ і приходите до нього до темної кімнати. Розмовляйте з ним повільно і пошепки, щоб надати моменту сексуальності. Повірте, після цього Ви зможете робити зі своїм чоловіком все, що побажаєте, він тільки Ваш, ця еротична гра перед сексом дуже дієва.

Влаштуйте сексуальний пікнік. Насамперед треба прикрасити кімнату і прибрати все зайве, щоб не відволікатися. Можна залишити трохи світла, або поставити свічки. Потім включіть музику і приготуйте що-небудь сексуальне. Краще всього підійде полуниця зі збитими вершками або шоколад. Це не так важливо, дуже важливо як Ви піднесете усе це. Тут існує теж два способи: як я вже раніше згадував, Ви можете нарізувати фрукти і помазати себе вершками або шоколадом, розмістити на собі продукти, після чого дати своєму партнерові можливість злизати все з себе. Ви можете запропонувати Вашому чоловікові виконати все теж саме, але вже на його тілі, таким чином принести йому ще більше задоволення. Впевнений, він Вам не відмовить, в цьому випадку, все залежатиме тільки від Вас.

Еротичний масаж. Еротичний масаж перед сексом. Багато пар дуже часто роблять один одному еротичний масаж, але тільки через причини болю або розтягувань. Ні! Масаж може бути не лише лікувальним, але і еротичним, так Ви зможете збудити своє партнера. Запропонуйте своєму чоловікові прилягти на ліжко, запаліть свічки, включіть приємну музику і почніть робити масаж. Раджу розпочати з верхньої частини тіла, а саме з шиї і плечей, плавно переходячи на спину і нижні частини тіла. Дізнайтеся, де йому приємніше найбільше і намагайтеся частіше торкатися саме в ті зони. Але не треба з цим грати, постарайтеся повільно і плавно збудити його, але не до міри оргазму. Ви ж все-таки розраховуєте на продовження банкету.

Будьте енергійні в спальні! Не думаю, що буде правильним сказати, що Вам треба постійно працювати над своєю фізичною силою. Просто хочу помітити, що якщо перед сексом, Ви і Ваш партнер не багато потішитеся, це піде Вам тільки на користь. Дуже цікаво буває влаштувати бої подушками, або поборотися один з одним, таким чином Ви зможете розбудити свою звірину силу, яка Вам точно не завадить під час статевого акту.

Спробуйте віртуальний секс. Якщо Вам захотілося пристрасті, еротичної гри або сексу, але Ви не знаходитеся поряд зі своєю коханою людиною, не засмучуйтеся. Впевнений, що зараз у кожному будинку є хоч би один комп’ютер і Інтернет. Віртуальний секс – це ще один варіант інтиму, який може зміцнити Ваші сексуальні бажання. Знайдіть відповідний момент для Вас і Вашого партнера і спробуйте секс в онлайні. Переконайтеся самі, що це теж хороший спосіб потішиться, але на відстані і без дотиків від протилежної статі. Після такого, Ваш коханий на довго запам’ятає цей Ваш крок до кращих сексуальних стосунків і він думатиме тільки про Вас. Можна спробувати і секс по телефону.

Вмій пестити себе! Цей спосіб підходить більше тим парам, які не соромляться один одного тому, що багато хто може не правильно сприйняти цей жест. Спочатку, Ви і Ваш партнер повинні бути в одній кімнаті, але не обов’язково поруч. Головне, щоб Ви відчували задоволення кожного. Пестьте себе і не соромтеся, незабаром Ви звикнете і про це не замислюватиметеся. Досягайте оргазму одночасно, або робіть це на перегонки. Вам сподобається! А можете зробити дівчині правильно кунілінгус, це їй точно сподобається!

Ось декілька корисних порад, які Ви можете використати перед сексом. Повторюся, що ці ігри дуже актуальні і важливі, якщо Ваше статеве життя вже вичерпало свої можливості і стало набридати. Можете спробувати позу 69, якщо до цього не пробували.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Еротичні ігри, секс ігри

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *