Як навчитися дикому стилю

Вирізнитися з натовпу сьогодні досить просто. Одягнутися екстравагантно і зухвало може будь-хто, проте далеко не кожен виглядатиме в подібному виді органічно. Приміряти на себе дикий, епатажний стиль – справжнє мистецтво, яке повинне знаходити відгук у вашому внутрішньому світі.

Щоб навчитися дикому стилю, нам треба:

  • Інтернет;
  • модні видання;
  • кравець.

Визначтеся, що саме ви хочете донести оточенню за допомогою вашого зовнішнього вигляду. Протест, бажання привернути до себе увагу, вираження незалежності, прояв творчої натури : дикий стиль повинен завжди мати певне смислове навантаження. Якщо ваш спосіб життя і довкілля спонукають до подібного іміджу, дійте сміливо і упевнено. Зареєструйтеся в модних співтовариствах і блогах. Там ви знайдете безліч інформації і найцікавіших фото, які допоможуть вам навчитися дикому стилю. Підбірка знімків з вулиць Лондона або Нью-Йорка здатна надихнути на масштабні стилістичні звершення. Переглядайте численні фото fashion- гуру, для яких елементи “дикого” стилю – частина повсякденного життя. Можливо, вас надихнуть Вівьен Вествуд, Ганна Пьяджи, Андрій Бартенєв. Якщо ви живете в невеликому місті, придбати екстравагантні речі буде не так просто.

Постарайтеся продумати образи заздалегідь, а потім вирушати у великі торгові центри з конкретними ідеями. Прийшовши в магазин, виберіть речі, які теоретично не підходять один одному. Йдіть в примірювальну і постарайтеся комбінувати їх парадоксальним чином. Довіртеся своїй інтуїції: напевно, ви відчуєте, що саме вам треба придбати. Балансуйте на межі кітчу, але не допускайте вульгарності в гардеробі. Практикуйте покупки через Інтернет. На багатьох зарубіжних сайтах ви зможете придбати вінтажні і авторські моделі, які допоможуть вам виділитися з натовпу і привернути загальну увагу. Знайдіть портали, де продаються аксесуари ручної роботи. Виготовляйте хоч би частину речей своїми руками. Дизайнерські елементи дикого стилю можуть коштувати не дешево, і далеко не завжди вам підійдуть. Спочатку намалюйте ту або іншу модель, приміряйте на себе її подумки, а потім приступайте до втілення ідеї. Якщо ви самі не схильні до шитва і рукоділля, знайдіть кравця або знайомого, який зміг би створювати речі для вас.

епатажний стиль, члени чоловичи фото, Як навчитися малювати дизайнерські костюми

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *