Як намалювати собаку, символ Нового року 2018, олівцями, фарбами і по клітинках: Малюнок собаки поетапно для дітей і початківців [draft]



Тут зібрані усі найлегші і доступніші поетапні майстер-класи, що розповідають, як намалювати собаку, символ Нового року 2018, олівцем і фарбами. Найбільш прості уроки призначені для хлопченят і дівчаток з дитячого саду, а складніші варіанти – для початкуючих художників з молодшої школи. Наслідуючи ці поради, зображувати забавних, веселих і зворушливих цуценят навчаться усі ті, що бажають. А ті, хто не має навичок і талантів живописця, напевно, прийдуть в захват від техніки малювання по клітинках і теж зможуть підготувати до новорічних свят своїми руками декілька яскравих, оригінальних картинок.

Як намалювати собаку, символ Нового року 2018, олівцем – поетапний урок для початківців

Поетапний урок підкаже початкуючим художникам, як намалювати собаку, символ Нового року 2018, олівцем. Робота дуже проста і дитина цілком впорається з нею самостійно. Готова картинка підійде для святкового оформлення приміщення або зіграє роль подарункової листівки, зробленої своїми руками. Доповнити зображення можна приємними вітальними фразами і добрими, щирими побажаннями удачі, добра і щастя в році, що настає.

Необхідні матеріали для дитячого новорічного малюнка собаки

  • аркуш паперу формату А4
  • олівець HB
  • олівець 2b
  • стирательная гумка
  • набір кольорових олівців або фарб

Покрокова інструкція, як початкуючим намалювати олівцем символ Нового року 2018 – собаку

  1. Розташувати заготівлю з паперу вертикально і простим олівцем HB зробити умовний нарис фігури собаки. Більшим овалом позначити тіло фігури і розмістити його приблизно по центру. Овалом меншого розміру зображувати голову і з’єднати з тулубом умовним штрихом шиї. До передньої частини голівки примальовувати трохи витягнутий носик, а на верхівці викреслити висячі вушка.
  2. Максимально детально пропрацювати морду, виділивши очі, рот, ніс і плямочки забарвлення. Шию трохи розширити і “надіти” на неї нашийник.
  3. Додати собаці спинку, передні і задні лапи і завиток хвостика. На корпусі намалювати декілька плямочок.
  4. На нашийнику зображувати декоративну підвіску, а саму фігуру тварини прикрасити яскравими фарбами або кольоровими олівцями.

Поетапний майстер-клас, як легко і красиво намалювати собаку, символ 2018 року, олівцем

Як швидко і легко намалювати простим олівцем красивого собаку, символ 2018 року, розповість поетапний майстер-клас з фото. Миле цуценя, що вийшло у результаті, прикрасить будь-яке житлове або учбове приміщення і створить в нім радісний, підведений і святковий настрій. За бажання зображення можна буде прикрасити за власним смаком, оформити через паспарту під скло і повісити на стіну у вигляді зворушливої, милої картини, зробленої дитиною своїми руками.

Необхідні матеріали для створення поетапного малюнка собаки – символу 2018 року

  • аркуш білого альбомного паперу
  • олівець HB
  • олівець 2b
  • стирательная гумка

Покрокова інструкція, як намалювати олівцем символ 2018 року собаку

  1. Спочатку визначити зразкове місце розташування мордочки і намітити очні ямки, носик і рот.
  2. Деталізувати нарис, зробивши зіниці з відблисками, плямочку на носі і нижню губу.
  3. Чітко позначити лінію лоба, бічні частини мордочки і ліве вухо.
  4. Промальовувати праве вухо і додати декілька штрихів, що надають об’єм.
  5. Відмітити грудну клітку і накидати контури правої лапки.
  6. Приділити увагу лівій лапі, пропрацювавши пальчики і лінію згину.
  7. Зображувати ніжку цуценяти, розташовану під животиком і домальовувати спинку і другу ніжку.
  8. Домальовувати цуценяті загнутий хвостик, а уздовж мордочки в центрі провести дві криві, надавши голові рельєфність.
  9. Затонировать олівцем 2b носик і додати в деяких місцях декілька штрихів, що імітують складочки шерсті. За бажання розфарбувати картинку олівцями, фарбами або фломастерами.

Як намалювати собаку в дитячому саду кольоровими олівцями – простий майстер-клас для дітей поетапно


Наслідуючи ради цього простого поетапного майстер-класу, малювати собаку навчаться навіть найменші дівчатка і хлопченята, що тільки почали відвідувати дитячий сад. Втручання в процес вихователя, швидше за все, знадобиться лише на етапі обведення контура фігури маркером. Якщо цю дію вчинить доросла людина, робота виглядатиме реалістичніше і акуратніше.

Необхідні матеріали для того, щоб намалювати в дитячому садку собаку за допомогою кольорових олівців

  • щільний альбомний білий папір
  • простий олівець
  • стирательная гумка
  • набір кольорових олівців
  • чорний маркер

Покрокова інструкція, як швидко і просто зробити в садку малюнок собаки кольоровими олівцями

  1. Аркуш щільного альбомного паперу розкласти горизонтально і намалювати три круги. Найменший має бути верхнім, за ним трохи лівіше – середній і далі ще один – великий. Верхні два круги зображувати так, щоб вони трохи знаходили один на одного.
  2. До нижнього великого кола підмалювати чотири лапки, а ззаду зображувати невеликий, загнутий вгору хвостик. Маленький і середній круги об’єднати знизу чіткою зігнутою лінією. На краю маленького гуртка зробити мочку носа.
  3. Додати шию і вушка, а потім детально промальовувати мордочку собаки.
  4. На корпусі тіла накидати декілька плям забарвлення, а контур тварини пропрацювати чорним маркером, щоб краще читався і виглядав чітко. На шиї собаки зображувати нашийник.
  5. Світло-коричневим олівцем затонировать тіло, а плями, вуха і хвостик зафарбувати яскравішим рудуватим кольором. Чорним тоном відмітити мочку носа і зіниці очко. На нашийнику намалювати декілька точок, символізуючих декоративне прикраси.

Як намалювати собаку на Новий рік 2018 в школі фарбами – поетапний урок з фото


Школи, що вчаться, вже знайомі із загальними принципами створення на папері тематичних зображень, тому їм можна доручити складніше завдання, наприклад, намалювати на Новий рік 2018 фарбами собаку не як самостійний об’єкт, а як учасника святкової композиції. Готова робота вийде яскравою, колоритною і потім послужить елементом новорічної прикраси класного кабінету, шкільного коридору або актового залу.

Необхідні матеріали для створення малюнка собаки в школі фарбами

  • папір для малювання
  • простий олівець
  • стирательная гумка
  • набір фарб (акрил або гуаш)
  • кисті

Покрокова інструкція, як в школі за допомогою фарб намалювати новорічну композицію з собакою

  1. Розкласти білий лист горизонтально і простим олівцем намітити лінію горизонту так, щоб на нижню частину припали приблизно 2/3 листи, а на верхню – 1/3.
  2. Зробити попередній нарис усіх учасників композиції : в лівій частині зображувати фігуру Діда Мороза з мішком подарунків. У центрі намалювати Сніговика, в правому верхньому кутку – новорічну ялинку, а справа в нижній частині – маленьку собачку. На небі накреслити місяць.
  3. Верхню частину малюнка затонировать світло-синьою фарбою, намагаючись акуратно обходити контури фігур. Нижню частину за цим же принципом покрити дуже ясно-блакитною фарбою, рясно розведеною білилами. У результаті повинне створитися враження лісової поляни, засипаної високим шаром снігу.
  4. Залишити попереднє зображення на деякий час, щоб фонове покриття повністю висохло.
  5. Перейти до розфарбовування персонажів. Дідові Морозу намалювати класичний червоний кожух з білою облямівкою, усипаний срібними сніжинками. Чоботи і мішок затонировать синім кольором, а коли вони висохнуть, білилами намалювати на них плямочки снігу.
  6. Сніговика зробити білим, а для об’ємності трохи затемнити боки сіро-блакитним відтінком. Шапку зробити яскраво-червоною, ручки-гілочки пропрацювати темно-коричневим кольором.
  7. Ялинку розмалювати темним і світлим зеленим кольором, а коли вона просохне, білилами зробити декілька мазків по усій довжині, щоб створилося враження, ніби дерево припорошене снігом.
  8. Маленького цуценяти, що сидить поруч, прикрасити різними відтінками коричневого кольору.
  9. Жовтою фарбою відмітити місяць на небі, а білилами намалювати декілька зірок. Дати роботі повністю висохнути, а потім повісити на видному місці, заздалегідь прикріпивши скріпками або кнопками до щільної картонної основи.

Як намалювати собаку по клітинках в зошиті – приклади з фото і майстер-клас на відео

Дуже простий спосіб зробити красиве зображення цуценяти – це намалювати собаку по клітинках в звичайнісінькому зошиті. Можна витримати картинку в монохромних тонах, використовуючи тільки м’який простий олівець. Або створити яскравий, насичений і барвистий сюжет за допомогою кольорових олівців, фломастерів або ручок гелів. Для полегшення завдання варто викачати декілька шаблонів з інтернету і скопіювати їх до себе в зошит, або придумати ексклюзивний власний варіант. Ніяких обмежень тут немає, а креативний підхід, фантазія і творчість тільки вітаються і дозволяють робити цікаві малюнки навіть тим, хто від народження не має таланту художника.
Малюнок по клітинках не вимагає реалістичності і не примушує автора дотримуватися пропорцій або стежити за розташуванням свето-теней. Тут все досить умовно і є місце експериментам, недоречним в класичному живописі. Готові зображення виглядають оригінально, сучасно, помітно і можуть служити елементами зовнішнього оформлення приміщень дитячого саду, школи або квартири, де планується проводити новорічні свята.

Приклади з фото, як намалювати собаку по клітинках

***

***

***

Малюнок собаки по клітинках – поетапний урок на відео


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: малюнки по клітинках собаки, малюнки по клітинках

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *