Модні стрижки 2015: 5 актуальних трендів



Жінки завжди прагнуть виглядати модно, оригінальна зачіска дозволяє підкреслити власну індивідуальність, зробити стиль виразнішим. Це, напевно, найпростіший і ефективніший спосіб за декілька десятків хвилин змінитися до невпізнання. Які ж модні стрижки 2015 нам пропонують ведучі світові кутюрье? На показах мод осінь-зима стрижки на коротке волосся були представлені п’ятьма основними трендами.

Модні стрижки осінь-зима: андрогінний стиль

Андрогінний стиль ― це поєднання елементів, які властиві і чоловічим, і жіночим зачіскам. Сама назва має міфічне походження. Красива легенда розповідає про існування в древні часи незвичайних істот ― андрогинов, які не змогли встояти перед спокусами, і в покарання були розділені богами на дві частини: чоловічу і жіночу. Вважається, що саме так з’явилися люди, і тепер вони вимушені жити в постійному пошуку своєї “другої половинки”. Модні стрижки 2015 в андрогінному стилі яскраво демонструє Мила Йовович, Агнейс Дейн та ін. Андрогінні модні стрижки осінь-зима 2014―2015 на фото були продемонстровані Хьюго Боссом і Олександром Ваннгом.

Сучасний тренд: чоловічий стиль

Зачіска в чоловічому стилі є одним з найрадикальніших видів зачіски, такий віддають перевага тільки сміливі і рішучі пані. Частково це теж андрогінний стиль, але в жорсткішій формі, що має риси, властиві виключно чоловікам. Уперше про цей стиль заговорили в ХХ повіці, після того, як легендарна Коко Шанель продемонструвала світу жіночий костюм, зшитий на чоловічий манер. З кожним роком чоловічий стиль усе більш зміцнював свої позиції і поступово завоював серця не лише дизайнерів одягу, але і перукарів. Модні стрижки на показах були представлені Шарлиз Терон і Мишель Уильямс.

Модні стрижки на коротке волосся: ультрамодний “Боб”

Зачіска “Боб” є одним з найулюбленіших у жінок. У попередньому сезоні цей вид зачіски був популярний в строгому виконанні, а в цьому ― в м’якому. Така зачіска підійде абсолютно будь-якій жінці, вона виглядає досить динамічно і в той же час ніжно, складного укладання не вимагає. “Боб” може бути з чубком і без, все залежить від особистих переваг. Стрижки 2015 були продемонстровані Ніною Річчі і Крістофером Кайном.

Каре знову в моді

Для короткого волосся зачіска “Каре” завжди була найпопулярнішою, її обожнюють як у світі богеми, так і в повсякденному житті. Особливістю цього сезону є асиметрія, причому вона поширюється як на саму зачіску, так і на окрему її частину ― чубок, остання може бути подовженою або укладеною на бік.Відносно проділів суворих правил немає:

  • прямій ― більше підійде для офісного стилю;
  • бічний ― прекрасний варіант для класичного стилю.

Модні стрижки 2015 яскраво демонструють Перис Хілтон і Сандра Баллок.

Зачіска “Шапочка” повертається

У цьому сезон зачіска “Шапочка” знову актуальна. Вона періодично то повертається в моду, то знову зникає. Зачіска виглядає дуже ефектно, але вимагає ретельного щоденного укладання, що у стрімкому сучасному світі реалізувати не завжди просто.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *