Як отримати задоволення від пікніка

А ви отримуєте задоволення від пікніка? Організація пікніка багато в чому нагадує організацію домашнього прийому. Це означає, що господар відповідальний за підготовку і проведення пікніка; гості повинні розважатися, можливо, обговорювати між собою якісь справи, а після – подякувати господарю.

Пікнік – це не епізод з фільму “Залишитися в живих”. Іноді пікніки тривають декілька днів; в цьому випадку учасники ночують в наметах або будиночках. Будьте готові вставати раніше, спізнюватися до сніданку на таких пікніках не прийнято. Якщо Ви не можете вранці прокинутися без чашки кави, захопіть з собою електричну кавоварку або замовте з ранку кави до своєї кімнати. Краще всього встигнути прогулятися перед сніданком, свіже повітря Вас підбадьорить. Якщо Ви звикли вставати рано, то це не означає, що треба будити усіх інших. Пікніки часто супроводжуються різними розвагами. Це можуть бути прогулянки, риболовля або полювання, групові ігри і тому подібне.

Пам’ятайте, що мета такого відпочинку на природі налагодити відносини і знайти взаєморозуміння з оточенням. Згодом отримані навички використовуються в роботі. Непристойно виражати своє невдоволення з того або іншого приводу. Можливо, Ви і праві, але не обов’язково висловлювати оточенню все, що у Вас на думці. Замість цього спробуйте проявити себе гідним і великодушним членом компанії. Повірте, образа швидко пройде, але Ваша нестриманість запам’ятається оточуючим дуже надовго.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *