Як позбавитися від вугрів на спині

Вугровий висип – досить неприємний косметичний дефект, вугри на спині актуальна проблема для багатьох, і якщо чоловік може сховати цей дефект під різноманітним одягом, то дівчатам в даному випадку, доведеться відмовитися від багатьох красивих речей. Не можна буде надіти кофтини і сукні, що відкривають спину, а також доведеться відмовитися від літніх маєчок. Постійне обмеження у виборі одягу не додає упевненості дівчині, та і коли справа доходить до інтиму, що дівчата, що хлопці починають жахливо комплексувати з приводу своєї “негарної” спини.

Як позбавитися від вугрів на спині

На сьогодні існує безліч способів позбавлення від вугрів, правда, підходять вони далеко не всім. Перш ніж вирішувати, як позбавитися від вугрів на спині треба знати причину їх появи. Якщо вугри на спині пов’язані з алергічною реакцією – треба шукати подразник. Можливо, відмовитися від синтетичної білизни, переглянути свій раціон харчування, а також використати тільки гіпоалергенні косметичні засоби. Якщо вугровий висип – наслідок гормональних порушень, тоді доведеться коригувати гормони в організмі і робити це треба тільки під спостереженням лікаря. Іноді, щоб позбавитися від вугрів на спині досить пропити вітаміни і щодня приймати трав’яні ванни на основі календули, алое, кропиви, черги та ін.

Часто поява вугрів на спині пов’язана з проблемами травної системи, при цьому захворювання може бути пов’язане з будь-якою частиною стравоходу і товстого кишечнику. Якщо Ви страждаєте запорами або, навпаки, у Вас часто діарея, болі в шлунку – є сенс звернутися до лікаря. Буде не зайвим під час лікування вугрового висипу утриматися від солодкого, від шоколаду і здобних виробів, і навпаки збільшити вживання сухофруктів. Як правило, пролікувавши органи травлення – проходять і висипання на спині. Говорячи про те, як позбавитися від вугрів на спині не можна не згадати один дуже важливий момент, який би спосіб Ви не вибрали – пам’ятайте, вугри не можна розчісувати і давити. По-перше, після таких дій є велика вірогідність зараження інших ділянок тіла вугровим висипом, по-друге, у Вас можуть залишитися шрами.

Найбільш безпечний спосіб позбавлення від вугрів на спині – це підсушування. Для цього слід обробляти шкіру спини левоміцетином. Хорошого ефекту можна добитися, використовуючи різні лосьйони зі змістом спирту і різними антисептиками. Правда, такі лосьйони треба застосовувати з обережністю, щоб сильно не пересушити шкіру. Швидкий ефект дає обробка вугрів перекисом водню, треба акуратно обробляти кожен вугор і намагатися не мастити здорову шкіру. З перекисом водню теж треба бути обережними, оскільки можна отримати хімічний опік, якщо одно і те ж місце протирати занадто часто. Лікування вугрового висипу на спині, як і на обличчі, повинне бути комплексним, тому бажано все ж звернутися зі своєю проблемою до дерматолога. 

як давити вугрі на спині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *