Як вибрати чоловічий жилет

Приблизно три століття тому жилет з’явився в якості одягу для державних службовців. У Європі він завжди користувався величезною популярністю, а ось любов в нашій країні йому довелося завойовувати. Вибір найсоліднішого елементу чоловічого гардеробу – справа досить складна і копітка. Ми підготували корисні поради по вибору жилета для чоловіків.

Вибираємо чоловічий жилет

Нині дизайнерами створена величезна різноманітність фасонів і текстур жилетів. Це і кардігани, і блузони, і жакети, шкіряні, хутряні, трикотажні жилети і багато інших. Для ділових зустрічей і ланчів краще вибирайте моделі з однотонної костюмної тканини і кашеміру. Жилети з атласного шовку прекрасно підійдуть для світських вечірок. Якщо ви любитель експериментів із стилем, то краще віддайте перевагу варіантам з джинсу, трикотажу і навіть жакарду.

При виборі жилета намагайтеся правильно підбирати розмір. Якщо піджак або брюки можуть сидіти просторо, то жилет просто зобов’язаний сидіти ідеально по фігурі: в грудях трохи вільним, а в талії навпаки – щільно. Неправильно підібраний за розміром жилет може зіпсувати ваш зовнішній вигляд, тому підходите до вибору жилета максимально відповідально.

При виборі жилета звернете увагу також на його довжину. Жилет повинен повністю закривати пояс брюк, а його передні куточки повинні знаходитися на рівні стегнової кістки. Дуже негарно буде виглядати жилет з-під якого виднітиметься ремінь або сорочка.

Жилет є особливим елементом одягу, що поєднується як з футболкою і сорочкою, так і з класичним костюмом. Помиляються ті, хто думає, що жилет носиться тільки з класичним однобортним піджаком на двох ґудзиках. Жилет не лише здатний візуально зробити вашу фігуру стрункішою, але і надати вам неординарності.

Крім того, якщо ви бажаєте замовити жилет по індивідуальній викрійці, майте на увазі, що вам необхідно знайти кваліфікованого кравця. Пошиття жилета складніше за піджак. Вибирайте тільки якісні матеріали, своєчасно приїжджайте на примірки і не жалійте грошей. Тільки в цьому випадку ви отримаєте статусну і індивідуальну річ.

При виборі жилета не шкодуйте часу. Приміряйте різні моделі і тоді ви знайдете те, що підійде саме вам.

жилет чоловічі пошиття, свадибниє чоловічі жилети, чоловічі жилети пошиття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *