Прикмети під час вагітності

Ця тема особливо хвилює багато вагітних жінок. Добре, якщо ви не вірите в погані прикмети і у вас міцна нервова система. А якщо це не так? Якщо слова і прикмети грають велику роль у вашому житті?

Напевно поряд з вами знайдуться люди, які вам порадять не робити те-то і те-то. Наприклад, що вам не можна розчісуватися, стригтися, фарбуватися, надівати халати з поясом, займатися в’язанням. Загалом, небезпеки підстерігають вас на кожному кроці. Чому? Та просто ви опинилися в цікавому положенні! Чи так все страшно чи ж не варто звертати увагу на всякі дурниці? Давайте розберемося.

Які погані прикмети в період вагітності

Під час вагітності не можна стригти волосся. Це відмінна прикмета для тих, хто давно мріяв про красиве довге волосся. Тим більше вважається, що у вагітних волосся росте добре. Але якщо вас дратує постійно чубок, що заважає, волосся, яке не витримує жодна шпилька, подумайте, чи варто на це витрачати свої дорогоцінні нерви. Вони вам ще знадобляться. Що вам важливіше: народне повір’я або гарний настрій? Сміливо робіть так, як вважаєте за потрібне, адже найголовніше в даному випадку – ваш спокій.

Наступна народна прикмета – не можна все купувати заздалегідь самій. І тут теж багато позитивних моментів. Ходіння магазинами, черги, зайві переживання дійсно ні до чого. Якщо у вас є родичі, можна довірити цю нелегку справу їм. Упевнена, що мама, свекруха і чоловік зроблять все в кращому виді. А вам варто розслабитися.

Але якщо вже ви хочете самі брати участь в такій важливій для вас справі, можна трохи обійти цю прикмету. Вам варто просто показати чоловіку те, що вам хочеться, а купує нехай він! Напевно, це і буде ідеальний варіант.

Крім того, у вас напевно є багато подруг, знайомих і родичів. Вони обов’язково надарують вам всякого одягу для малюка, іграшок і інших потрібних штучок. Тим більше що на перших порах особливо багато вам і не знадобиться.

Ще одна цікава народна прикмета – не можна мити вікна. А якщо вимиєте вікна і повісите штори – скоро народите. Швидше за все, просто ви відчуєте, що скоро народите. Тому захочете привести будинок в порядок. Щоб ваш малюк з’явився в чистому будинку, і йому вистачало повітря і світла.

До прикмети про те, що не можна піднімати руки, варто прислухатися під час вагітності. Це спровокує запаморочення. Навіть якщо ви вішаєте білизну, ви втомлюватиметеся швидше, просто в цьому випадку вам знадобитися більше часу на відпочинок. Робіть справи з частими перервами, посидьте, відсапайтеся. І нічого страшного не станеться.

Прикмета, що не можна під час вагітності шити і в’язати, дуже зручна тим, хто не любить цим займатися. Можна це зайняття надати своїм близьким.

Черговий забобон, що не можна ходити вагітній у багатолюдні місця, не позбавлена сенсу. Раніше, в старі часи не віталася поява вагітної там, де збирається багато народу. Це важко в першу чергу для вас. Духота і багато емоцій не сприяє хорошому самопочуттю. Тим більше, в таких місцях можна підчепити яку-небудь інфекцію, а воно вам потрібно?

Ще не слід розповідати усім про терміни. Це теж цілком обґрунтовано. Не варто усіх інформувати про майбутню дату, інакше вам припаде на останні тижні відповідати на безліч одноманітних питань: “Ще не народила?”. Навіщо вам зайва напруга?

Про те, що не можна перекушувати на ходу, ви напевно знаєте без всяких прикмет. Краще всього приймати їжу в спокійній обстановці, за столом, ретельно її пережовуючи. Цю істину ще ніхто не відміняв. І застосовна вона не лише до вагітних.

Поряд з вагітними не можна голосно розмовляти, кричати, сваритися. Це впливає не лише на жінку, але і на малюка. Хороша прикмета, тим більше що нерви вагітним треба берегти. Майбутній мамі варто оточити себе приємними і спокійними людьми.

І сама головна народна прикмета – вагітну не можна кривдити. Цю прикмету варто запам’ятати усім близьким і знайомим людям, які лізуть до вас зі своїми радами, розмовами і питаннями. Ви повинні почувати себе щасливою, повною життю і красивою жінкою. Це найголовніше! Саме цим ви повинні керуватися в найближчі дев’ять місяців!

играшки для дивчат, играшки для дивчат (фото), прикмети під час вагітності, чому там де збирається багато людей не можна голосно розмовляти, як правельно заниматесь сексом з вагітними

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *