Як одягнутися в новорічну ніч

Прекрасна половина людства проводить увесь грудень у пошуках найкращого вбрання. Одвічне питання з приводу того, що одягти, стає гостро, як ніколи, напередодні новорічної ночі. Перевернутий гардероб, десятки модних журналів і кругленька сума, відкладена на той випадок, якщо в магазині з’явиться що-небудь незвичайне… Хтось дотримується традицій, вибираючи вишукане вбрання, а хтось зустрічає свято в кожусі і у валянках. Все залежить від ваших можливостей, місця зустрічі Нового Року і настрою. Зараз розберемося що одягнути на Новий Рік.

Одягаємося до Нового Року цікаво. Визначтеся, де ви зустрічатимете новорічну ніч. Можливі варіанти: удома, в гостях, в клубі, за містом. По снігу у вечірній сукні не походиш, для заміського будинку кращим вбранням стануть валянки і утеплений спортивний костюм. І, навпаки, в клубі можна сяяти в запаморочливих моделях з глибоким декольте і відкритою спиною. Одяг повинен бути відповідним випадку і умовам, в яких ви знаходитиметеся. Вибираючи одяг, дотримуйтеся загальних правил. Речі мають бути зручними, комфортними, за розміром, не спричинять вам незручностей. Нові туфлі бажано розносити за кілька тижнів. І ні в якому разі не купуйте сукню на розмір менше з надією, що ви схуднете.

Приготуйте маскарадний костюм, якщо у ваші плани входить карнавальна ніч. Снігуронька, принцеса, жінка-кішка – що вам до душі. Костюми можна придбати готові або модернізувати вже наявний одяг. Тут вам згодяться і мішура, і паєтки, і фатин. Вбираючись у незвичайні костюми, не забувайте про відповідні аксесуари. Надіньте маленьку класичну сукню, якщо має відбутися важлива вечеря в колі сім’ї молодого обранця або нових знайомих. Цією сукнею може стати не лише чорна, але і червона, і біла сукня. Відмінна риса таких моделей – простота фасону і легкість виконання. Строге і водночас жіночне вбрання, що приховає недоліки і закцентує на ваших перевагах, зробить вас еталоном краси в новорічну ніч. Дайте волю фантазії і забудьте про сором’язливість, якщо ви збираєтеся в нічний клуб. Шкіряне міні, блискуча сукня в паєтках, чоловічий піджак або туніка хижого забарвлення – тут можна все. Головне, щоб ваш супутник зберігав спокій і стримував ревнощі, адже увага до вашої персони буде очевидна.

Якщо ви орієнтуєтеся на символіку Нового Року, що настає, то почніть підготовку святкового костюма заздалегідь. Прогляньте східний або китайський календар, щоб переконатися, під знаком якої тварини проходитиме свято. Так, наприклад, 2012 рік значиться роком Дракона, 2013 – Змії, а 2014 – роком Коня. Для кожного знаку астрологи складають побажання і переваги, що стосуються кольорів одягу, наявності тих або інших аксесуарів, навіть декор прикрашеної кімнати має бути відповідний. Зібравши необхідну інформацію, проглянете свій гардероб, чи є у вас необхідні речі. Якщо так – упорядковуйте їх, якщо немає – вирушайте по магазинах або в ательє, щоб отримати ексклюзивне вбрання.

Зустріч новорічної ночі за містом – це не привід, щоб одягати старий спортивний костюм, шапку-вушанку і розтягнутий светр свого чоловіка. Зрозуміло, за вікном може бути і мінус 20 за Цельсієм, захочеться загорнутися і щось тепле і стрибати через вогнище з друзями. Проте у свято бажано сяяти і в прямому, і у переносному розумінні цього слова. Постарайтеся знайти білосніжні худи, теплий кардиган з оленями, стильні вовняні легінси і колготки. Навіть валянки можна на якийсь час прикрасити, розшивши стразами і намистинами. Обробивши краї хутряного жилета мішурою, ви отримаєте цілком святкову річ. А головним убором нехай стане шапка Діда Мороза або Снігуроньки.

Не шукайте відмовок, щоб не вдягатися по-особливому. Можливо, ви стомилися, хворієте, довкола купа діточок, але ж як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш. Не позбавляйте себе можливості вражати інших! Посміхайтеся! Даруйте і собі, і близьким гарний настрій. Нехай обране вбрання доповнює і підкреслює вашу красу.

новорічний костюм ніч, новорічний костюм ночі, костюм новорічна ніч, що одягати в новорічну ніч 2014, яку білизну одівати в новорічну ніч 2014

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *