Як здати аналізи не виходячи з будинку?

аналізи

Здати аналізи не виходячи з будинку? Тепер це не проблема! Жодне лікування серйозних захворювань не може обійтися без здачі аналізів. Більше того, деякі аналізи треба здавати для профілактики. Лабораторні дослідження біологічного матеріалу допомагають вчасно виявити хворобу і визначити правильні шляхи її лікування. Перед багатьма встає питання – де здати аналізи? Аналізи вдома – популярна і дуже затребувана сьогодні послуга. Вона дозволяє, не втрачаючи час, не простоюючи в черзі, здати аналізи вдома. Це досить зручно, особливо в ситуаціях, коли приїхати в медичний центр або лабораторію складно або незручно. Процедурна бригада приїде прямо додому або в офіс. Вдома можна здати майже усі ті ж самі аналізи, що і в клінічній лабораторії: загальний аналіз сечі, крові, різні біохімічні, гормональні і імунологічні проби.

Сьогодні існують приватні установи, такі як, наприклад, патронажна служба, що пропонують здійснити забір аналізів і деякі види діагностики вдома у пацієнтів, в зручній і спокійній обстановці. Здача аналізів вдома збереже і нерви пацієнта, і час, а також має деякий медичний сенс. Адже на результати деяких аналізів впливає фізичне навантаження, а іноді навіть емоційна напруга, як наприклад, при гормональних дослідженнях. Усі батьки бажають захистити своїх малюків, особливо новонароджених дітей від довгих поїздок в поліклініку, черг, хворих інфікованих людей, хочуть уберегти їх від стресів, пов’язаних з незнайомою обстановкою і безліччю нових незнайомих людей. Набагато безпечніше і легше здавати аналізи дітям вдома в комфортній для них обстановці. Ця послуга прекрасно підійде батькам, чиї малюки побоюються лікарів і можуть перетворити цю нескладну процедуру на справжній кошмар.

Удома дитина не злякається, оскільки процедура пройде в звичній для нього обстановці, швидко і спокійно. Також подібна послуга буде зручна літнім людям і прекрасно підійде тим, кому доводиться часто здавати аналізи для простежування стану організму, наприклад в період вагітності. Як і в клінічних лабораторіях, вдома у пацієнта забір аналізів виконають процедурні медсестри, що мають необхідний досвід і освіту. При проведенні процедури використовуються стерильні одноразові пробірки і інструменти. У лабораторію матеріали доставляють в контейнерах, що підтримують необхідну температуру при транспортуванні, тому точність аналізів абсолютно не піддається сумнівам. Результати аналізів зазвичай доставляють кур’єром або вони можуть бути надані по електронній пошті, факсом або поштою РФ в найшвидші терміни, зазвичай наступного дня. Іноді отримати результати можна вже через декілька годин.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *