Який шампунь допомагає від лупи

3106.jpg

Жодна сучасна людина вже не мислить своє життя без комфорту і зручностей, без телевізора і ванни, без гарячої води, мила і шампуню. Навряд чи зараз хто-небудь з нас може уявити своє життя без таких необхідних речей. Доглядати за своїм тілом, обличчям, руками і волоссям за допомогою косметичних засобів, стало такою ж необхідністю, як і чистити зуби двічі в день. Тому така неприємність, як лупа, доставляє масу клопоту її володарям.

Розсип білих лусочок на плечах і волоссі – видовище малоприємне. На думку фахівців, лупа – це результат збою у функціональній діяльності сальних залоз, яке призводить до пересушування шкіри голови і її надмірного лущення. Шкірне сало, що утворюється на голові в зайвій кількості, створює сприятливе середовище для розмноження грибка, який сприяє появі “снігового нальоту” на волоссі.

Якщо ж сальні залози виділяють секрет в недостатній кількості, з’являється суха лупа. Часте і щедре застосування лаків, мусів, воску для волосся або незбалансоване харчування, також можуть послужити причиною появи лупи. На волосяний покрив голови чинять несприятливу дію і погодні умови: знаходження під відкритим сонцем і прямими сонячними променями. Звичайна лупа, якщо не супроводжується свербежем, почервонінням шкіри голови або запаленням, не вимагає лікарської допомоги. У зворотному випадку, необхідно отримати консультацію лікаря.

Самому важко визначити, який хороший шампунь від лупи, який шампунь допомагає від лупи, тому при купівлі в магазині можна звернутися по допомогу до консультанта, в аптеці – до провізора або попросити поради у дерматолога. Засоби від лупи повинні містити в собі один або декілька нижче перерахованих інгредієнтів: циндо пиритион – антигрибковий і антимікробний засі, селеніум сульфід – нормалізує вироблення шкірного жиру і секрет, октопірокс – уповільнює виділення секрету, дьоготь – натуральний анти грибковий засіб; не рекомендується використати постійно, кетоконозол – ефективна речовина проти грибків і мікробів; підходить для пацієнтів будь-якого віку, саліцилова кислота – засіб для відлущення, сірка – очищає верхній шар епідермісу, олія чайного дерева – природний антибіотик і антисептик; може викликати алергію, лавандова олія – дає пом’якшувальний і заспокійливий ефект, розмаринова олія – знімає свербіж і біль.

Шампуні, що містять лікарські засоби, чинять ефективну дію на уражені лупою ділянки голови і допоможуть Вам розлучитися з неприємними білими пластівцями. Шампуні, які містять лікувальні речовини: Bonacure Effective, з серії SchwarzkopfProfessional, MildRemoveShaampoo, що відноситься до лінії Lifetex, “Німазол”, шампуні з серії “Фрідерм”.

Як часто застосовувати шампунь від лупи залежить від самого захворювання і ступеня його тяжкості.

При себорейному дерматиті, рекомендується користуватися лікувальним шампунем 2 рази в тиждень, а для профілактики – 1-2 рази в два тижні. Важливо не забувати про те, що для постійного використання такі шампуні не підходять. Вони призначені для лікування, а не для звичайної гігієни.

які шампуні допомагають при перхоті, який шампунь справді допомагає від лупи

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *




© 2013 Всі права захищені. Автор: Радослава Олійник.
Дизайн та розробка лендінгів (односторінкових сайтів) у Львові.