Ламінування волосся в домашніх умовах – це просто

2992.jpg

Волосся – є головною прикрасою будь-якої дівчини. Для того, щоб його зробити красивим, ми його фарбуємо, застосовуємо прасування, фен, бігуді, але ж це усе руйнує наше волосся. Плюс до цього всього дія сонячних променів і міського пилу. Усе це призводить до того, що волосся втрачає здоровий вигляд і втрачає блиск. Окрім загальнозміцнюючих дій, різних масок, які можуть відновлювати волосся, можна удатися до ламінування волосся. Звичайно, процедуру ламінування з легкістю можна зробити в салонах краси, але це, як ви знаєте, коштує великих грошей. Але мало хто знає, що такий процес можна зробити в домашніх умовах, це не лише заощадить час, але і значно знизить витрати. У цій статті ми поговоримо про те, як зробити ламінування в домашніх умовах.

Що таке ламінування волосся?

Якщо ви не знаєте що таке ламінування волосся, то ми повторимо – це спеціальна технологія догляду за волоссям. Головним моментом цієї технології є те, що на волосся наноситься спеціальний склад, який утворює тонку плівку. Після ламінування волосся стає блискучим, гладким, його об’єм збільшується і завдяки цьому волосся набуває доглянутого, здорового вигляду. Уся процедура ламінування волосся має тільки позитивні якості:

Спеціальний склад суміші лікує шорсткості і нерівності буквально кожної волосини, завдяки цьому волосся стає блискучим і гладким. Захисна плівка здатна потовщити волосся, а це надає об’єм волоссю до 10 відсотків. Після ламінування волосся досить легко укладається і приймає будь-яку форму, а так само здатнє добре тримати форму. Процес ламінування підходить усім типам волосся, протипоказань не існує. Колір волосся добре зберігається. Здатне захистити волосся від дії довкілля і від механічної дії. Отже, дорожче для тебе, але найпростіше зробити процес ламінування в салоні краси, але якщо ти здатна зробити це в домашніх умовах, навіщо переплачувати? Варто зауважити, що про ламінування волосся відгуки тільки найкращі.

Фахівці все-таки наполягають зробити своє перше ламінування в салоні краси. Після цього ти дізнаєшся усю послідовність і тонкощі ламінування. Багато хто ставить задає, як зробити ламінування вдома. Спочатку варто придбати спеціальні інгредієнти, сюди входять: відтінююча фарба, зміцнююча маска, шампунь для глибокого очищення і засіб для ламінування. Багато виробників засобів для волосся вже мають у себе засоби для ламінування. Особливою популярністю користуються наступні виробники: Goldwell, Sebastian, Paul Mitchel, Lebel Cosmetics. Недорогі і досить хорошої якості має продукція Matrix Color Sync Clear Прозорий відтінок.

Черговість ламінування полягає в наступному. Перш ніж приступити до ламінування, варто помити голову спеціальним очисним шампунем або нанести відтінюючий засіб на тридцять хвилин. Далі зробіть маску що зволожує, оскільки після процесу ламінування корисні речовини ще залишаються на волоссі, цю процедуру слід робити впродовж десяти хвилин. Після цього наноситься засіб для ламінування на тридцять хвилин. Наносити його слід пасмо за пасмом, так само як фарбу. Можна надіти шапку та прогріти волосся феном. Через тридцять хвилин, засіб змиваємо без шампуню, якщо бажаєте, то можна нанести спеціальний бальзам. Все, процедура ламінування закінчена. Після виконаної роботи ви отримаєте сяюче, слухняне гладке волосся, здоровіше і об’ємніше.

Перш ніж купувати засіб для ламінування уважно прочитайте інструкцію і строго дотримуйтеся технології.

Поговоримо ще про деякі тонкощі, що стосуються ламінування. Ефект ламінування зберігається на протягом шести тижнів, але наступне ламінування можна робити і раніше. Ламінування волосся добре робити на знебарвленому, забарвленому волоссі, а так само і на хімічну завивку, це може зміцнити ваше волосся. Зверніть увагу, що після кожної процедури волосся не стане додавати в об’ємі. Ефект об’єму відбувається тільки один раз. Варто зазначити, що очисний шампунь необхідно наносити тільки до процедури ламінування, після процедури використайте звичні вам засоби для догляду за волоссям. Засоби для ламінування бувають двох типів: прозорі(безбарвні) і забарвлюючі, тобто поєднуються разом з фарбою і служать для лікування і фарбування волосся.

способи як гарно накрасити очі, ламінування волосся, ламінування волосся в домашніх умовах, ламинування волосся в домашних умовах, засоби для ламінування волосся

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *