Афродизіаки – олії для жінок і чоловіків

3095.jpg

Що це афродизіаки? Це аромати для любові. Афродизіаки є усюди. Особливо їх вважають за краще додавати в парфумерні вироби. Але там запахи з різними домішками. А натуральні запахи, можливо, відшукати тільки в ефірних оліях, і дія їх набагато сильніша, ніж у простих парфумів. Про ефірні олії-афродизіаки ми нині і говоритимемо.

Ефірні олії, що мають відношення до класу афродизіаків, володіють схожими властивостями:

- Це складний, з множиною відтінків запах з теплими, деревними і терпкими тонами;

- Підкорююча контрастність між енергійністю і ніжністю;

- Чуйні любовні асоціації;

- Косметично оживляючий вплив;

- Виявляють загальнозміцнювальну, омолоджуючу дію. Гріх даним не покористуватися!

Спочатку, давайте з’ясуємо, які бувають ефірні олії-афродизіаки і як кожна з них діє на людський організм.

Ефірні олії-афродизіаки.

Ефірна олія іланг-іланг – напевно, найвідоміший афродизіак. Іланг-іланг розкриває відчуття, максимально затримуючи їх на солодкому піку занурення в киплячу лаву оргазмів. Це в ідеальному розвитку подій.

Ефірна олія пачулі – занурює в атмосферу еротичної безрозсудності і любовної щедрості. Вона розкриває найвищі чакри, може допомогти відчути ексклюзивний смак любові і доброти, заважає формуванню вампіризму.

Ефірна олія рожевого дерева – відкриває секрет емоційної ідеальності: не стільки бути коханим, скільки бути закоханим. Функція олії рожевого дерева – націлювання мостів між світами. Справжній запах придатний для медитації і практики вдосконалення чоловіків і жінок. Рожеве дерево може обернути Колесо Фортуни.

Ефірна олія бергамоту – зігріває, виділяє позитивний імпульс сексуальної енергії. Аромат натхнення і сексуальності.

Ефірна олія герані – повертає прохолоду, яскравість і силу почуттів людям.

Ефірна олія грейпфрута – розкриває психічні дарування в епізод близькості. З’єднання терпкості і прохолоди з’єднується з романтичними дослідженнями і божевіллям.

Ефірна олія кедра – режисує любовну гру в тонкому, хижому стилі.

Ефірна олія лимона – наповнює любовні ігри веселощами, нестримною фантазією. Збільшує життєвий інтерес, викликає до креативної дії в роботі, в сім’ї, в любові.

Як користуватися ефірними оліями афродизіаками

1. На шкірний покрив ефірна олія наноситься виключно розбавленою в олії-основі, приміром, в мигдалевій олії.

2. Починайте застосовувати ефірні олії з найменших кількостей(одна-три краплі).

3. Якщо приймете на озброєння пахощів в косметичних цілях, не додавайте незнайому вам олію в ємкості з кремом або ж шампунем; набагато краще відкласти невелику кількість базової основи і додати в нього трохи запаху.

4. Якщо ви візьмете на озброєння аромати в аромалампі, перші 2 сеанси не мають бути триваліші за двадцять хвилин.

Найвідоміше застосування ефірної олії в житловій кімнаті – це эро-массаж і аромалампа. До місця буде сказано, що можливо їх об’єднувати, головне – не перегнути палицю!

Аромалампа.

Аромалампи – це стрімкий і комфортний метод надати приміщенню бажаний аромат. Вони ніжно нагрівають ефірну олію, яку починає випаровуватися, заповнюючи вашу кімнату чарівливим ароматом. Верхню чашку з фарфору аромалампи наповніть водою, і крапніть туди п’ять-сім крапель ефірної олії-афродизіака. Запалена свічка, в нижній частині лампи, прогріває воду, і запах ефірної олії виділяється. Не забувайте, що перед застосуванням аромалампи треба провітрити приміщення, а саму операцію проводите при замкнутих вікнах.

Еротичний масаж з оліями афродизіаками.

Одну-три краплі ефірних олій афродизіаків(можна різних) розтопіть в десяти мл олії мигдалю (чи в співвідношення одна крапля аромату/п’ять крапель олії-основи) – і приймайтеся до еротичного масажу. Еротичним може бути ледве помітне погладжування, що ініціює збудження. З цієї причини зосередження афродизіаків практично постійне помірне.

Одна з результативних методологій, що надає велику сексуальну потужність, а так само ефективність при інтимних нестикуваннях – систематичне накладення ефірних олій на рефлексо- і енергоактивні зони тіла. Зробити це можливо випадково під час еротичного масажу. Деякий (вибраний тобою) представник сильної статі не розуміє, а ти його зціляєш і допомагаєш!

До погладжування приступай з ніг і підіймайся до найвищих зон тіла: мізинці на стопі, середина внутрішньої лінії гомілкового м’яза, центр коліна, лінії бікіні, точка на куприку, що входить в лінію сідниць, середина лінії між пупком і лобковою областю, пупок, груди, плечі, шия. Наноси аромати на енергетичні зони переважно вечірньої пори доби, після прийому ванни – ну а після еротичного масажу неодмінно займіться сексом!

Прийняття ванни з оліями афродизіаками.

Це додатковий метод розслаблення з коханою людиною. У наповнену теплою водою ванну додай від 2 до 15 крапель олії. Для кращого її розчинення можливо спочатку перемішати з чотирма ст. ложками морської або ж кухарської солі, меду, вершків, сироваткою молока, рідким милом, або ж з 2 повними жменями кухарської солі. Можна додати піну для ванн, але подивіться, щоб вона не перебивала запах афродизіака, інакше – для чого усе це треба? Ну а чим саме зайнятися у ванній кімнаті, я думаю, пояснювати не потрібно?  

ефірна олія афродизіак

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *




© 2013 Всі права захищені. Автор: Радослава Олійник.
Дизайн та розробка лендінгів (односторінкових сайтів) у Львові.