Як перестати їсти

3011.jpg

Як перестати їсти солодке і взагалі менше вживати їжі? Частенько прагнення скинути вагу примушує деяких людей думати над тим, як перестати їсти зовсім. Вже читаючи ці слова, ви можете жахнутися від небезпеки, яка в них прихована. Суть цієї небезпеки в тому, що ти не даватимеш зовсім ніяких поживних речовин організму, які йому життєво потрібні. Небезпека полягає ще й в тій категоричності, яка криється у словах, – зовсім перестати їсти. Ми не станемо говорити про те, до чого може призвести абсолютна відмова від їжі, усі розсудливі люди і так це зрозуміють. Поговоримо про вірніший метод – зменшення об’єму вживаної їжі, що дасть можливість скинути вагу і організму не буде завдано шкоди. Також не слід забувати про психологічний момент.

Як перестати їсти солодке

Найчастіше жіночі думки зводяться до такого висновку – я перечитала і випробувала на власній шкірі величезну кількість різних дієт, але не отримала необхідного результату. Так, у мене виходило трохи пострункішати, але, хотілося б більшого. Оскільки я вже собі довела, що у мене достатня сила волі, щоб витримати гастрономічну стриманість, я не вживала солодке, харчувалася однією кашею і кефіром, то у мене є можливість повністю відмовитися від їжі. Виходить, якщо зменшення вживання калорій дає результат, то повна відмова від їжі збільшить ефект до максимального значення. І тут дівчата, по суті, починають голодувати. При цьому нічого не знають про науку голодування, про того, хто такий Поль Брег , не уявляють про існування неоднозначних моментів в теорії голодування. Також жінки не ознайомлені працями, статтями і передачами, де показують людей, що страждають і навіть вмирають від анорексії. Це варто побачити. Якщо ви все-таки розумна жінка і вирішили не руйнувати свій організм, прочитайте статтю далі. Ми поговоримо про те, яким чином налаштуватися на зниження кількості вживаної їжі. Що може бути замінене кориснішими варіантами, а від чого і зовсім відмовитися. По-перше, потрібно бути рішуче налаштованою. Без цього нічого не вийде. Побажаєте змінитися – побажаєте їсти менше і призначте точний день, коли ви ступите на новий шлях. Заявіть цього ранку , що ви перестали їсти некорисну їжу, їстимете трохи і лише корисні продукти.

Також підготуйте попередній список того, що ви їстимете, наскільки часто і в яких об’ємах. Без конкретного плану і на голодний шлунок роздумувати з приводу їжі нелегко. Негайно відмовтеся від солодкої їжі, про те, як перестати їсти солодке або здобне, уже чимало написано. Замініть печиво і солодощі хлібцями з медом. Багато інструкторів з фітнесу радять своїм учням включати в раціон саме ці ласощі, адже вони корисне для здоров’я і не завдають негативного ефекту на вашу вагу. Більше пийте рідини. Поада банальна, але завжди актуальна, не всі розуміють поняття “багато”. Захотілося поїсти – випийте води або чаю зеленого, але тільки без цукру. Шлунок злегка заповниться, і не так сильно хотітиметься їсти. Але не можна використовувати постійно цей метод, адже рідина скоро викличе відразу. Вживайте салати. Лише вони допомагають триматися тим, хто голодують. Від них лише користь, клітковина, вітаміни і безліч речовин, які покращують стан ШКТ. Купуйте велику кількість овочів, прочитайте, як зберігати капусту і їжте, наповнюйте шлунок, позбавляйтеся від голоду, стаючи стрункішими. Ще рекомендація – займайтеся спортом. І не з метою схуднення. Адже люди, які регулярно займаються в спортзалі, говорять, що після навантажень апетит зростає, але вам при цьому не захочеться їсти всяку гидоту. Організм сам налаштується на “правильну їжу” і не їстиме що-небудь інше. Якщо раніше ви були здатні з’їсти куряче стегенце, то після багатогодинного заняття ви і дивитися на нього станете. Навіть без спеціального налаштування організм сам вибере, що краще йому для підтримки хорошої форми. Візьміть до відома ці слова.

Як зменшити споживання їжі

Найголовніший принцип, який необхідно засвоїти тим, хто бажає зрозуміти, як перестати їсти, зводиться до єдиного правила – скоротити об’єм шлунку. Через те, що ви мало їсте, шлунок зменшується. Він зменшується, і ви менше хочете їсти. Отже, тільки на початку програми буде складно, поки шлунок не стане меншим. Потім просто стежте, щоб не забутися і не розтягнути його знову. Заведіть хобі, яке вас відволікатиме. Наші рекомендації , як працювати в саду і обрізувати виноград, допоможуть вам захоплюватися садівництвом. Деякі дівчата вдаються до такого методу – екстремально скоротити об’єм за допомогою декількох днів голодування, а після цього їсти невеликими порціям. У такому разі час зменшення місткості буде довшим, а голод після міні-порцій буде меншим. Голодувати повністю потрібно 3-5 днів. Ну а потім прочитайте інформацію про те, як перестати їсти солодке. Що ще можна додати? Навіть не дотримуючись дієти і не споживаючи якийсь один вид продуктів, можна скинути вагу. Головне – їжте маленькими порціями. Трудність в тому, що на початку буде жахливий голод, та зате цей спосіб м’якший і гармонійніший стосовно здоров’я і впливу на організм. Ні в якому разі не вдавайтесь до такого екстриму, щоб нічого не їсти зовсім, адже через якийсь час після такої стриманості почнуться зміни у психіці. Відмова від їжі означае смерть. Це знають навіть діти. Тому необхідно ретельно стежити за своїм здоров’ям.

як перестати їсти взагалі

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *