Як економно зустріти Новий рік

2387.jpg

Як заощадити на Новий рік або як економно зустріти Новий рік 2013? Корисні поради .
Як заощадити в Новий рік 2013?
 
 
Усі чекають настання Нового року з великим нетерпінням. Тільки одно очікування цього дивовижного свята створює неповторну атмосферу і відчуття чарівної казки, коли збутися можуть будь-які мрії. Проте навіть така казка може бути затьмарена значними безрозсудними і непотрібними витратами, здатними дуже відчутно ударити по сімейному бюджету. Жінки хочуть створити чарівне свято за допомогою різних смачних пригощань, різноманітних приємних подарунків. І лише потім, після урочистості починають розуміти, що багатьох покупок можливо було б уникнути. Нижчевикладені корисні поради допоможуть підготуватися до свята і економно зустріти Новий рік 2013, а ті гроші, які вдасться заощадити на Новий рік, можна витратити на подарунки рідним і близьким. Ці рекомендації згодяться і для інших великих свят.
 
 
План витрат на Новий рік 2013.
 
 
Варто розпочати з того, що скласти як можна точніший план усіх витрат, які будуть потрібні для святкування Нового року. Спочатку треба визначити, яка сума буде оптимальною – треба розпланувати все так, щоб залишилися гроші і на дні після свята. Вимагається скласти перелік їжі, спиртного, подарунків, іграшок і іншого. Варто подумати, кому з друзів і знайомих даруватимете подарунки. Проте не слід забувати в передсвятковій метушні про інші необхідні витрати, не пов’язані З Новим роком, – оплата лікування, навчання, комунальних платежів, виплата кредиту. Інакше ж на цьому обпече просто не вистачити грошей.
 
Суму, яка була визначена для святкування, варто відкласти заздалегідь, оскільки неможливо застрахуватися від тих ситуацій, коли гроші можуть закінчитися, і доведеться їх позичати. Краще скласти списки перед тим, як йти за покупками. У одному зі списків слід вказати ті товари, які треба приобрести в першу чергу, без яких не можна обійтися, а в іншому – ті, які купувати не обов’язково.

Порівняння ціни.

 
Варто враховувати при купівлі, що в різних магазинах ціни відрізняються, причому нерідко дуже істотно. У одному магазині цей товар дешевший, в іншому дорожче. Причому ціни на один товар в магазині можуть бути більші, а в іншому – менше. Тому краще спочатку пройтися по магазинах, щоб прицінитися. Бажано робити покупки в декількох місцях, а не в одному, виходячи з того, в якому магазині вигідніше купити певний товар, це допоможе економно зустріти Новий рік 2013 і не переплачувати більше за необхідний.
 

Необов’язково подарунок має бути дорогим – це особливо торкається тих випадків, коли грошових коштів і так трохи. Свою увагу можна виразити і недорогим подарунком – врешті-решт, досить буде навіть листівки, щоб показати, як ця людина вам доріг. Дітям, звичайно, треба купити які-небудь іграшки, але вони також необязательно повинні мати захмарну ціну. Щоб уникнути непередбачених покупок, знову ж таки, варто скласти список подарунків, пройтися по магазинах і доглянути найбільш оптимальний варіант.
 
Як навчитися економити на Новий рік?

 
Як економно зустріти Новий рік 2013?
Такі продукти, як консерви, цукерки, спиртні напої, зберігати можна довго, тому закупити їх бажано заздалегідь. Цим можна непогано заощадити, оскільки перед самими святами цінами стають вище.
 
Можна трохи заощадити на Новий рік і на упаковці подарунків. Наприклад, подарунки можна покласти у власноручно зроблену коробочку. Якщо є здібності до шитва, можна самостійно пошити з тканини червоні чобітки.
 
При відвідуванні магазину так важко утриматися від того, щоб не купити що-небудь з ялинкових іграшок – проте і з цим можна боротися. Спершу варто проглянути ті новорічні прикраси, які залишилися удома з минулого року, – можливо, їх цілком вистачить, і немає необхідності купуватинові. До того ж дітям таке зайняття дуже сподобається.
 
 
На чому не варто економити в Новий рік 2013, так це на купівлі живої ялинки. Погане дерево може швидко обсипатися і зіпсувати увесь передсвятковий настрій. Самий кращий варіант – купити штучну ялинку – благо, зараз можна знайти практично ” справжню”, таку, що відразу і не відрізниш, натуральна це ялинка або ні. До того ж вона прослужить багато років, так що витрати окупляться дуже швидко, і можна буде заощадити на наступних новорічних святах.
 
Планування допоможе економно зустріти Новий рік 2013.
 
 
Якщо визначилися з необхідною сумою, краще відкласти її заздалегідь. Ще краще, якщо необхідна сума буде на руках вже на початку грудня, оскільки перед самими новорічними святами часто бувають затримки з виплатами зарплати. Планувати зустріти Новий рік у борг також не слідує, оскільки зазвичай не дають у позику перед самим святом – у інших людей теж значні витрати, так що на одалживание грошей не варто розраховувати.
 
В першу чергу слід купити все з першого списку, а далі проаналізувати свої можливості – можливо, вийде купити і щось з другого списку. Але обов’язково треба розрахувати витрати так, щоб і після свят залишалися гроші.
 
Звичайно, перед Новим роком не хочеться думати про різні проблеми, та зате потім напевно видасться випадок подякувати себе за розсудливість і економію на Новий рік.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *