Як перетягнути салон ВАЗ

2590.jpg

Найпростішим і доступнішим способом внести зміни в інтер’єр салону автомобіля ВАЗ являється перетяжка салону. Для цієї мети краще всього використати карпет. У продажу є карпет найрізноманітніших кольорів і відтінків. Цей матеріал можна також використати для перетяжки акустичних полиць, короба і подіумів.

Перетяжка салону ВАЗа

Цей матеріал часто приклеюють “моментом”. Проте це не самий кращий спосіб. Річ у тому, що при нагріванні відбувається випар токсичних елементів клею. Для роботи рекомендується використати спеціальний аерозольний клей. Його зручніше наносити, до того ж він не токсичний. Цей клей схоплюється за декілька секунд.

Починати перетяжку краще всього з нескладних деталей. Досить просто можна перетягнути ручки, елементи порогів, вставки дверей і пластик, який знаходиться біля важеля КПП. Після того, як у вас з’явиться досвід наклейки, можете переходити до складніших деталей. Можна переходить до сонцезахисних козирків.

Варто відмітити, що карпет дуже еластичний матеріал. Завдяки цьому можна зробити обклеювання деталей практично будь-якої форми. Рекомендується наклеювати матеріал на ті місця, які стикаються з деталями салону, виконаними з пластика. Таким чином можна буде легко позбавитися від скреготу і скрипів, які постійно чуються при русі автомобіля. Також ця властивість дає можливість уникнути складок, при обтягуванні матеріалом деталі, а також значно заощадити його.

Деталь, яку ви вирішили обтягнути, необхідно зняти перед роботою. З’єднання деталі в цьому випадку не псуватиметься, та і працювати стане набагато простіше.

За допомогою карпета можна обтягнути короб з сабвуфером і акустичну полицю. У результаті, інтер’єр вашого салону буде в одному стилі. Також карпет позитивно вплине на якість звучання колонок. Тріск при басовому поданні стане нижчий.

Тюнинг для ВАЗ є не особливо складною процедурою. Усі дії можно легко виконати своїми руками. В результаті, перетяжка повністю змінить інтер’єр усередині машини. Салон після переробки матиме досить презентабельний вигляд. Перетягнути салон ВАЗ самостійно в принципі не складно, але можна довіритися профі і зробити якісно, але доведеться заплатити.

як перетягнути двері, ПЕРЕРОБКИ салону ваз, чим перетягнути дверки ваз, як перетягнути обшивку бверок ваз 2109, Як перетягнути салон ваз 2106

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *