Як замінити головний гальмівний циліндр

2617.jpg

Перегородка головного гальмівного циліндра повинна виконуватися грамотними фахівцями, тому при виникненні несправностей самостійно треба проводити заміну циліндра тільки у зборі. Замінюємо гальмівний циліндр.

Приготуйте спеціальний гайковий ключ, який призначений для гальмівних трубопроводів, набір ключів різного діаметру і пасатижі. Після цього зробіть зняття дроту з негативної клеми акумуляторної батареї і зніміть повітряно-підводний патрубок. Для цього відключіть шланг системи вентиляції від штуцера і ослабте хомут, який кріпить повітряно-підводний канал. Після цього від’єднайте рукав від дросельного вузла. Від’єднайте фіксатори кріплення повітропроводу, якими він приєднаний до верхньої рамки радіатора. Вийміть повітропровід і відкрутіть кріплення корпусу повітряного фільтру до кронштейна, і акуратно витягніть його. Відкрутіть пробку, яка закриває полону на бачку головного гальмівного циліндра і злийте звідти рідину. Після цього від’єднайте шланг зчеплення, який підключений до патрубка бачка. Для цього ослабте хомут кріплення шланга, стиснувши його вушка пасатижами. Витягніть роз’єм дротів від датчика рівня гальмівної рідини. Відверніть гайки, які призначені для кріплення трубопроводів до циліндра.

Після цього розгорніть трубопроводи в інший бік. Не забудьте надіти на кінці труб захисні ковпачки або заткнути їх будь-яким наявним матеріалом, це необхідно для того, щоб запобігти витіканню гальмівної рідини. За допомогою гайкового ключа відкрутіть кріплення головного циліндра до вакуумного підсилювача і від’єднаєте його разом з бачком. Провівши заміну, виконаєте складання в зворотній послідовності. Пам’ятайте, що якщо при знятті шланга циліндра Ви не пережимали його, то в процесі установки треба виконати прокачування гідроприводу зчеплення. Це необхідно для видалення зайвого повітря з системи. Також простежте за тим, щоб гальмівна рідина була долита до потрібного рівня.

заміна головний циліндр щеплення у добло, при заміні шланґа на щеплені чи прокачувати, призначеня вакумного підсилювачаа головного целіндра

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *