Відпочинок в грудні, куди можна поїхати в грудні.

У багатьох грудень асоціюється з почуттям холоду, снігом і теплим одягом. Але не обов’язково мерзнути, коли можна спокійно з’їздити куди-небудь відпочити. Зазвичай хороші знижки надаються на початку грудня, тому можна з’їздити відпочити в Єгипет, Таїланд або ж на острів Балі. Це дуже вигідно, тому що всі в передчутті Нового року і канікул, рідко хто їде відпочивати. А ось ціни на гірськолижні курорти високі. Заздалегідь потрібно потурбуватися про закордонний паспорт, щоб потім не бігати у різні інстанції за тими чи іншими довідками. Найдешевшими є тури на море. Якщо ви все ще думаєте про те, куди ж вам поїхати в грудні, ми спробуємо вам допомогти з вибором.

Країни для відпочинку в грудні?

Таїланд. Дуже хороший вибір, сонячна країна. У грудні там температура сягає до + 32 градусів, можна дуже приємно поніжитися на пляжі. Не потрібно буде ніде юрбитися, оскільки усі туристи здебільшого приїжджають в січні. Якщо ви вирішили туди поїхати відпочивати, то краще відразу прочитати про усі переваги і недоліки курорту, а також вибрати місце відпочинку. Про усі інші подробиці ви можете дізнатися в туристичному агентстві або ж прочитати в Інтернеті.

Балі. Прекрасне місце – дивовижний острів Балі. Він з усіх боків оточений океаном, тут тільки вишукані страви і цікаві екзотичні місця. Найкрасивіші пейзажі і пляжі. У грудні на подорожі на цей острів діють великі знижки.

Єгипет. У грудні тут немає сильної засухи, тут набагато тепліше, ніж узимку в Росії. Температура досягає до 19-20 градусів. Якщо, купаючись в червоному морі, температура води виявилася занадто холодною, то вашій увазі пропонуються басейни, які є у будь-якому з готелів. Також це хороша пора року для екскурсій і відвідувань пірамід і старовинних храмів.

Гоа в Індії. Так, звичайно ціни тут високі, але подорож цього варта. Тут в грудні ви зможете добре відпочити, оскільки саме в грудні на Гоа сезон для купання, недоліком можна вважати лише авіа-переліт, він дуже тривалий. Якщо ви вирішили добре відпочити, але не любите море, то вам також підійдуть європейські теплі країни. Краще вибирати відповідний курортний сезон, і тоді ви зможете вдало відпочити.

курортний відпочинок у грудні

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *