Загар в солярії, засоби для загару в солярії

2990.jpg

Напевно, немає такої дівчини, яка не мріяла б про красивий бронзовий загар. Ось тільки, не кожна людина в середині зими може дозволити собі дорогу поїздку за кордон на відпочинок тільки заради цієї мети. У такій ситуації на допомогу приходить солярій. У нашій статті ми відкриємо декілька цінних “секретів” відвідування солярію, які відомі лише завсідникам. Якщо ж Ви новачок в цій справі, то ця стаття саме для Вас. У ній ми розповімо Вам, яким кремам для солярію віддати перевагу, упродовж якого часу можна засмагати в солярії, щоб не отримати темно-коричневу лице і що треба робити, щоб вуха не залишилися білими. А ще багато цікавого про те, як заощадити на стікіні і шапочці, як зробити красиву тінь від стрінгів. І взагалі чи варто засмагати таким чином, і наскільки це шкідливо для здоров’я.

Декілька секретів купівлі косметики для солярію

Саме у солярії Ви можете придбати спеціальну косметику для солярію. Можливо, Ви подумаєте, що в ній складно розібратися. Але насправді все надзвичайно легко.

1. Правило номер один: крем, який Вам необхідний в першу чергу, – крем для обличчя. Бажано відразу придбати велику банку такого крему. Адміністратори солярію можуть запропонувати Вам дорожчу косметику, і, напевно, причина в тому, що вони отримують прибуток від її продажу.

2. Окрім крему для обличчя треба обов’язково купити і крем для тіла. Він Вам згодиться в двох варіантах:

Крем для тіла для перших днів засмаги. Радимо придбати маленьку упаковку, тому що він буде потрібний Вам тільки упродовж перших двох-трьох сеансів.

Крем для тіла для сильно засмаглої шкіри. Ним запасіться у більшій кількості, тому що він дійсно згодиться.

3. Не забудьте обов’язково купити захисну помаду для солярію (далі ми розповімо Вам, з якою метою вона нам ще може згодитися).

Якій косметиці краще віддати перевагу? Дорогій чи дешевій? Єдина відмінність дорогої косметики, від дешевших її аналогів – те, що вона наноситься легше. Можете бути упевненими, в іншому, практично немає ніякої різниці. І з першим, і з другим варіантом засмага вийде красивою.

Декілька секретів засмаги обличчя в солярії

1. Крем для обличчя обов’язково наносіть безпосередньо перед солярієм. Саме він захищатиме Вашу шкіру від фотостаріння.

2. Як і крем для обличчя, обов’язково наносіть перед солярієм захисну губну помаду.

3. Якщо в солярії Ви побачили рожеві лампи, бережіться їх. Основне їх призначення – забезпечити інтенсивну засмагу області декольте і обличчя. А ось в чому справа: лице засмагає набагато швидше, ніж тіло, тому ризик обгоріти зростає. Тому якщо Вам не хочеться дивувати перехожих своїм червоно-коричневим личком, уникайте такої лампи і скорочуйте час сеансів.

4. Зверніть увагу, і під звичайними лампами можна отримати такий відтінок. Але, погодитеся, не дуже природно він виглядає взимку.

Поки не існує соляріїв для тіла (і тільки в деяких містах є солярії тільки для ніг), тому в цій ситуації Вам допоможе звичайний рушник. Просто під час загару обличчя накривайте рушником. Звичайно, зручніше це робити в горизонтальному солярії, але за бажання можна і до вертикального приловчитися.

Окуляри і солярій

Потрібний аксесуар в солярії – окуляри. Але якщо виконувати усі правила, і упродовж усього сеансу знаходитися в них, на обличчі залишаться круги. Тому, періодично під час сеансу їх треба знімати і очі закривати руками. А потім і взагалі прибрати руки хвилини дві. Обличчя повинне засмагати рівномірно.

Як захистити волосся в солярії?

Захистити волосся в солярії можна спеціальною шапочкою, яку ви можете придбати в солярії. Напевно, цією шапочкою користуватиметеся тільки Ви, тому її можна одягати до тих пір, поки вона повністю не розтягнеться. І, не забудьте відкрити лоб і вуха, надягаючи шапочку. Інакше вони залишаться білими.

Як захистити груди в солярії?

Для захисту сосків в солярії Вам знадобляться стікіні – це дійсно необхідна річ, ось тільки не кожен може її собі дозволити. Як же бути? Тут Вам згодиться захисна помада для губ. Просто ретельно обмастіть нею соски. Не сумнівайтеся, захист буде не гірший, тому що при використанні помади характерні незагорілі плями на тілі залишаться.

Як засмагати в солярії?

Пігментні плями, татуювання і родимки Вам допоможе захистити помада для солярію, тому що не бажане попадання ультрафіолетових променів на ці ділянки тіла.

Трусики для солярію. Не багато дівчат засмагають в солярії без білизни, але не кожній вдається отримати красиву тінь від трусів. Особливо, негарно, коли дівчина експериментувала з ними: то в одних позасмагала, то в інших, а в третьому випадку і зовсім не ті наділа. Як результат – на тілі ціла гамма смужок. Але цю проблему легко вирішити – просто купіть спеціальні трусики для солярію. Можна придбати звичайні бавовняні стрінги, які даватимуть тінь, яка Вам подобається. І не обов’язково купувати дорогі. Намагайтеся завжди засмагати в одних і тих же трусиках. Не бійтеся намазати труси кремом, знаходячись в солярії – ви можете прокип’ятити їх після сеансу. Перш, ніж увійти до солярію, гарненько розпряміть стрінги на тілі, щоб вони співпадали з колишнім загаром – так ідеально будуть підкреслені лінії.

Як бути зі спиною? Не дуже зручно наносити крем на спину перед сеансом? Як же бути зі спиною? Не мастити! Це і дійсно зовсім необов’язково робити, тому що спина і так непогано засмагає. Зазвичай практично не помітний перехід від тіла до спини. Та і навіть за бажання у Вас не вийде її нормально намазати. А ось настрій від цього може зіпсуватися.

Долоні. Після того, як Ви намазали тіло, обов’язково витріть долоні вологою серветкою. Зазвичай крем для солярію містить невелику кількість автозасмаги, тому Ви можете отримати коричневі долоньки.

Для власної безпеки. Дотримуючись елементарних рекомендацій, Ви можете захистити себе від грибків, корости і інших інфекцій. Перш, ніж зайти в солярій, протріть вологою серветкою все, за що братиметеся. По закінченню сеансу протріть вологою серветкою ступні і руки. Удома обов’язково приймайте душ. Вдалої і красивої Вам засмаги! 

як захистити обличчя в солярії, Чи можна в солярії загаряти без трусів?, Чим маститися в солярій

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *




© 2014 Всі права захищені. Автор: Радослава Олійник.
Echo.UA Створення сайту Львів.