Який крем для депіляції кращий

3159.jpg

Зазвичай, турбуючись про нашу зовнішність, ми орієнтуємося на те, щоб виглядати природно, і це правильно. Але, коли йдеться про рослинність на тілі, інтенсивність росту якої у кожної жінки неоднакова, цей принцип не діє. Тут про натуральність варто забути, адже гігієна і естетика – передусім. Досягнути добрих результатів нам допомагає безліч засобів, один з яких – крем для депіляції.

Креми-депілятори, як правило, діють на поверхні шкіри, проте, завдяки своєму хімічному складу, вони дають нам надію на те, що після їх застосування шкіра стане гладкою і шовковистою. Окрім того, що подібні креми позбавляють нас від небажаного волосся, вони також пом’якшують шкіру і сповільнюють ріст волосся. Хімічний склад кремів такий, що процедура для нас абсолютно безпечна і дбайлива. Іноді, звичайно, не відразу можна зрозуміти, який крем для епіляції обрати краще, оскільки дуже складно передбачити, як саме та або інша шкіра відреагує на дію крему-депілятора. З упевненістю можна говорити про те, що поява подібних кремів – це найбільше досягнення науки.

Завдяки крему-депілятору жінка забуває про те, що таке небезпечна бритва. Тепер їй досить нанести тонким шаром крем на ту зону, де росте волосся, почекати всього декілька хвилин, а опісля видалити масу з волоссям із зони його росту. Це легко виконати за допомогою пластикової або гумової лопатки. Волосяний стержень розчиняється завдяки сильнодіючій речовині. Цією речовиною є тиольгліколат кальцію, який руйнує каркас волосини, руйнує її його зв’язок зі шкірою. Окрім декількох легеньких рухів, не знадобиться ніяких зусиль. Крім того, є креми, які не вимагають ніяких лопаток, досить нанести його в душі, почекати, а потім змити теплим струменем води, залишаючи шкіру дуже шовковистою. Після того, як ви застосували крем, не рекомендується з’являтися на сонці від 24 до 72 годин. Також не слід користуватися автозасмагою і іншою косметикою, окрім тієї, що злегка зволожить вашу шкіру. Якщо на шкірі є подразнення, то крем наносити на ці ділянки не можна.

Попри те, що багато виробників запевняють, що процедура безпечна, краще добре подумати, який крем для депіляції кращий. Адже такі креми використовують найновіші розробки в галузі хімії. Навряд чи речовина, яка здатна порушити структуру волосини, така вже безпечна для шкіри. Звичайно, до складу такого крему повинна входити достатня кількість зволожуючих речовин, різних поживних домішок, які трохи знижують агресивність крему-депілятора. Краще буде скористатися додатковим засобом для зволоження шкіри після процедури депіляції. Пам’ятайте про це, вибираючи кращий крем для депіляції.

Дуже уважно ставтеся до індивідуального сприйняття організмом тих або інших речовин. Якщо помітили легке почервоніння або відчули свербіж, то відразу припиняйте користуватися засобом. Також крем необхідно підбирати, зважвючи на товщину волосся, не усі креми здатні однаково добре впоратися з різною волоссям різної товщини. Обов’язково варто відзначити, що креми для епіляції розрізняють за місцем їх призначення. Якщо не хочете довго гадати, який крем для депіляції кращий, то буде чудово, якщо ви відразу виберете потужніший крем. Для зони бікіні завжди треба застосовувати м’якші креми. Досить стійко крем для депіляції переносить тільки область ніг. Область бікіні дуже ніжна, тому, якщо ви все-таки вирішили застосувати крем, то будьте дуже обережні, краще нанести його частково і не допустити потрапляння на слизову оболонку.

крем для депіляції обличчя, чи довго не росте волосся на обличчі після депіляції кремом, що робити коли після депіляції кремом пече шкіра і болить чи можна робити другим, крем для депіляції в зоні бікіні, який найкращий крем для депіляції

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *